Άγνωστος έκλεψε 20 τόνους Milka σοκολάτας αξίας 50.000 ευρώ στην Αυστρία

0
125
Ταίχνη του θρασύτατου κλέφτη που κατάφερε να ξεγελάσει ένα εργοστάσιο στην Αυστρία και να φύγει σαν κύριος μ’ ένα φορτηγό που περιείχε 20 τόνους σοκολάτας αναζητεί η αστυνομία της χώρας.

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στις αρχές του 2018 στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας, μόνον που αυτή τη φορά ο δράστης χρησιμοποίησε διαφορετική μέθοδο για να βάλει στο χέρι τη «γλυκειά» λεία. Το εργοστάσιο της Milka (από τα αρχικά των λέξεων Milch – δηλαδή γάλα – και Kakao) είχε ζητήσει από μια τοπική εταιρεία να μεταφέρει το φορτίο με τις σοκολάτες από την Αυστρία στο Βέλγιο. Η αυστριακή εταιρεία ανέθεσε την παράδοση σε άλλη, ουγγρική εταιρεία, η οποία με τη σειρά της προσέλαβε μια υπεργολαβική εταιρεία στην Τσεχία. Όταν εμφανίστηκε λοιπόν ένα φορτηγό με τσέχικες πινακίδες στο εργοστάσιο στην πόλη Μπλούντεντς της Αυστρίας οι εργάτες φόρτωσαν ανυποψίαστοι τις σοκολάτες. Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο οδηγός του φορτηγού χρησιμοποίησε πλαστά έγγραφα για να παραλάβει το φορτίο.

Οι σοκολάτες ήταν αξίας περίπου 50.000 ευρώ. Δεν έφθασαν ποτέ στον προορισμό τους και τόσο το φορτηγό όσο και ο κλέφτης παραμένουν άφαντοι. Η αστυνομία ανακάλυψε ότι οι πινακίδες του φορτηγού ήταν κλεμμένες και ο δράστης δεν εργάζεται στην τσέχικη εταιρεία.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com