Άλιμος: Προστατευτικά τζάμια θα τοποθετηθούν στον παραλιακό πεζόδρομο

0
216

Προστατευτικά τζάμια, προτίθεται να τοποθετήσει ο Δήμος μας, μετά την κατασκευή του νέου οδοστρώματος στον πεζόδρομο της παραλίας μας, στην περιοχή όπου είχε συμβεί η υποχώρηση του κρηπιδώματος-κυματοθραύστη.

Το νέο οδόστρωμα θα είναι σταμπωτό σκυρόδεμα, όπως είναι και στον υπόλοιπο πεζόδρομο, μόλις οριστικοποιηθεί και σταθεροποιηθεί το σύνολο των ογκόλιθων που τοποθετήθηκαν πρόσφατα.Συγκεκριμένα, η εξέλιξη είναι πως οι μικρότεροι σε όγκο λίθοι που βρίσκονται σε ψηλότερη θέση, σιγά-σιγά με την πάροδο του χρόνου και τις μικροδονήσεις κάθε προέλευσης του υπεδάφους, κατέρχονται χαμηλότερα, με συνέπεια να συμπληρώνονται τα κενά μεταξύ των μεγαλύτερων λίθων που είναι χαμηλότερα και προς τον πυθμένα, με προοδευτική κατάληξη τα κενά αυτά να εκλείψουν. Όταν από τη σχετική αυτοψία διαπιστωθεί η ικανοποιητική σταθεροποίηση των ογκολίθων, θα ξεκινήσουν οι ανωτέρω εργασίες.

Το συγκεκριμένο προστατευτικό τζάμι της φωτογραφίας, είναι ένα δείγμα για την μορφή που προτίθεται ο Δήμος να έχει ο παραλιακός πεζόδρομος.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com