Έλληνα καθηγητή ιστορίας: «Δεν έπρεπε να γίνει ποτέ το 1821»

0
273

Άλλος ένας – Ντενεκές – εμφανίστηκε !! Είναι ο Ελληνικής καταγωγής ιστορικός, τουρκολόγος και διεθνολόγος καθηγητής του Πανεπιστημίου της καθηγητής  Δημήτρης Κιτσίκης . Διδάσκει στο πανεπιστήμιο της Οτάβας στον Καναδά από το 1970.

 Oι Τούρκων,  τον έχουν σε πολύ μεγάλη υπόληψη για τις  απόψεις του τα ελληνοτουρκικά.


Στην  εφημερίδα Yeni Akit που δημοσιευτήκαν οι απόψεις του και  με  βίντεο του, δηλώνει  χωρίς κανένα σεβασμό στο αίμα των Ελλήνων που πέθαναν για την πατρίδα   : «Ιστορική ομολογία: Ήταν λάθος που φύγαμε από την οθωμανική αυτοκρατορία – Πρέπει να ενωθούμε με τους Τούρκους».

Στα βίντεο ο καθηγητής που δηλώνει Έλληνας αναφέρει : Η Ελλάδα δεν έπρεπε να κάνει ποτέ την Επανάσταση, δεν έπρεπε ποτέ να γίνει το 1821, (άρα άδικα  έδωσαν τη ζωή τους οι Ήρωες της Επανάστασης) και κακώς έφυγε από την «σκέπη» των Οθωμανών γιατί έκανε ένα αποτυχημένο κράτος, ένα κρατίδιο.

Στο τέλος μας προτείνει να δημιουργηθεί μια «συνομοσπονδία Ελλάδας-Τουρκίας» στην οποία φυσικά το πάνω χέρι θα έχουν οι «καλοί» Τούρκοι .

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη !!!!!!!!!!!

 


Φυσικά της απόψεις αυτές τις έχουμε ξανακούσει και στην Ελλάδα από δήθεν πεφωτισμένους που κρατούν θώκους και πληρώνονται αδρά από τον κρατικό μηχανισμό .

Μήπως τελικά την επανάσταση την έκανε μια χούφτα  Ελλήνων …. και οι υπόλοιποι ακλούθησαν το αποτέλεσμα γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς ( γιατί είχαν την νοοτροπία του ραγιά η ήταν βολεμένοι με τους Τούρκους) .

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com