Έφηβος βούτηξε απο τον Φάρο στην Ναύπακτο για στοίχημα

0
585
Ένα στοίχημα παραλίγο να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή. Ο 17χρονος δεν δίστασε να ανέβει στο φάρο που βρίσκεται στο λιμάνι της Ναυπάκτου και να πηδήξει από μεγάλο ύψος. Όμως κάτι δεν πήγε καλά στους υπολογισμούς του, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω… στο τσιμέντο!

Το παιδί τραυματίστηκε άσχημα…


Μάλιστα, όλο το συμβάν έχει καταγραφεί σε βίντεο. Οι εικόνες είναι σοκαριστικές, γι΄αυτό και η επίμαχη στιγμή έχει “κοπεί”.

Στο βίντεο φαίνεται ο 17χρονος να έχει ανέβει στις πολεμίστρες του Φάρου. Αρχικά διστάζει να πηδήξει, αφού σύμφωνα με τους φίλους του δεν το είχε ξανακάνει.

Το “ευχαριστώ” της μητέρας

Σήμερα το πρωί η μητέρα του νεαρού, ευχαρίστησε τον Θεό που το παιδί της επέζησε από αυτό το φρικτό περιστατικό και τον κόσμο για την συμπαράσταση του.

Με ένα άρθρο της, η ίδια ευχήθηκε «να είναι το τελευταίο παιδί που κάνει αυτό το λάθος». Άφησε όμως αιχμές για τις αρχές που απουσίαζαν …

Συγκεκριμένα έγραψε:


Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση του απλού κόσμου👏👏👏και μόνο αυτό!!!!Οι αρχές ΑΠΏΝ!!!!ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΤΟΝ ΘΕΌ ΠΟΥ ΤΟΝ ΆΦΗΣΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ❤️❤️ΕΛΠΊΖΩ να είναι το τελευταίο παιδί που το κάνει αυτό το λάθος..
Λίγο προσοχή ζητείται από τις αρχές της πόλης….

Επίσης, ανεβάζοντας την εικόνα με το παιδί της στην άκρη του Φάρου, γράφει: «Αυτό το παιδί δεν το είδε κανείς?Το λιμάνι ήταν γεμάτο από κόσμο…»

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com