Γνωστή ιδιωτική κλινική στην Πεντέλη μετατρέπεται σε hotspot προσφύγων

Εάν ολοκληρωθεί τελικώς η συμφωνία, ο δήμος Πεντέλης θα φιλοξενεί σε λίγο καιρό τουλάχιστον 300 πρόσφυγες
0
780
Συμφωνά με πολύ καλά διασταυρωμένες πληροφορίες του Centralnews.gr, μετά τον ντόρο για το αν θα μεταστεγαστούν πρόσφυγες ή όχι στο Αμαλία Φλέμιγκ τώρα και άλλη γνωστή κλινική στα όρια του δήμου Πεντέλης ετοιμάζεται να μετατραπεί σε δομή hotspot. Γνωστή ψυχιατρική κλινική του Δήμου Πεντέλης εξετάζει πολύ σοβαρά την πρόταση που δέχθηκε απο μεγάλη ΜΚΟ που δραστηριοποιείται στο προσφυγικό πρόβλημα. Ειδικότερα, Εξετάζεται η άμεση μεταστέγαση στους χώρους της κλινικής έναντι τιμήματος που θα καταβληθεί από την ΜΚΟ, περίπου 300 προσφύγων.

Η κλινική θα μεταφερθεί σε όμορο δήμο ενώ παράλληλα το υπάρχον οίκημα θα διατεθεί για την φιλοξενία ενός ικανού αριθμού προσφύγων. Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο κτήριο είναι σε άριστη κατάσταση αφού πρόσφατα έγιναν νέες βελτιώσεις και αναβαθμίσεις στην κτιριακή του και ξενοδοχειακή του υποδομή. Αυτός είναι μάλλον και ο λόγος που θα γίνει η παραπάνω αλλαγή χρήσης του κτηρίου αφού ακούγεται στην αγορά ότι το τίμημα για την μίσθωση είναι ιδιαιτέρως ελκυστικό.
Λέγεται μάλιστα ότι η συμφωνία έχει ήδη κλείσει και το μόνο που μένει είναι οι τελευταίες υπογραφές και η μεταστέγαση της κλινικής σε άλλο κτήριο σε πολύ κοντινό δήμο.
Εάν ολοκληρωθεί τελικώς η συμφωνία, ο δήμος Πεντέλης θα φιλοξενεί σε λίγο καιρό τουλάχιστον 300 πρόσφυγες και θα μπεί στον μακρύ κατάλογο δήμων που βοηθούν να επιλυθεί το φλέγον αυτό θέμα.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com