Αλέξης Γεωργούλης: O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ… το Your Face Sounds Familiar και οι αντιδράσεις

«Φαιδρή επιλογή, να τον χαίρονται», γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών - Ο ίδιος από ό,τι φαίνεται, πάντως, δεν πτοείται από όσα γράφονται για την επιλογή του
0
249

«Φαιδρή επιλογή, να τον χαίρονται», γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών – Ο ίδιος από ό,τι φαίνεται, πάντως, δεν πτοείται από όσα γράφονται για την επιλογή του

Αντιδράσεις και πολλά σχόλια προκάλεσε η ανακοίνωση ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης θα συμμετάσχει στο σόου Your Face Sound Familiar (YFSF).


Τον Μάιο του 2019, ο Αλέξης Γεωργούλης έλαβε 117.000 «σταυρούς» και μετακόμισε στις Βρυξέλλες… ωστόσο ο ηθοποιός αποφάσισε να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από την κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar.

Με την απόφασή του αυτή ωστόσο φαίνεται να μη συμφωνεί ακόμα και η φίλα προσκείμενη προς τον ΣΥΡΙΖΑ «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία ασκεί δριμύτατη κριτική τόσο στον ίδιο όσο και στο κόμμα.


Μάλιστα, τα πυρά αγγίζουν και τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα για την επιλογή Γεωργούλη. «Από τότε που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Αλέξη Γεωργούλη και η συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είχε φανεί το φαιδρό της επιλογής» γράφει η εφημερίδα.

Πηγη:protothema.gr

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com