Αφγανοί & Πακιστανοί οι πιστολέρο της Αθήνας… Πόλεμος για λαθραία

0
435

Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ατόμου το μεσημέρι της Πέμπτης, στο κέντρο της Αθήνας. Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύθηκε από το ethnos.gr, έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, στο βίντεο φαίνονται εμπλεκόμενοι στη συμπλοκή, αλλά και περαστικοί, να τρέχουν προκειμένου να ξεφύγουν, τη στιγμή που φέρεται να πέφτουν πυροβολισμοί.

Ορισμένοι εκ των εμπλεκομένων στη συμπλοκή εμφανίζονται να κρατούν καδρόνια. Βάσει πληροφοριών του ίδιου μέσου, στη συμπλοκή ενεπλάκησαν Αφγανοί και Πακιστανοί μετανάστες, οι οποίοι φέρεται να διεκδικούν τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών στην περιοχή.Υπενθυμίζεται ότι ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός της άγριας συμπλοκής, η οποία σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σαπφούς, κοντά στην Ομόνοια. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής βγήκαν μαχαίρια και να εκσφενδονίστηκαν καδρόνια, ενώ όπως κατήγγειλαν στην αστυνομία άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, ακούστηκαν και πυροβολισμοί.

Ο νεκρός είναι Αφγανικής καταγωγής και το θανατηφόρο τραύμα φέρεται να προκλήθηκε από μαχαίρι. Οι αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για μεγάλη κινητοποίηση ομάδων με ανθρώπους που έβγαιναν από τους γύρω δρόμους για να συμμετάσχουν στη συμπλοκή, η οποία αποδίδεται σε «επικυριαρχία» στην περιοχή. Οι αρχές έχουν συλλέξει αρκετούς κάλυκες, ενώ έχουν γίνει και αρκετές προσαγωγές.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com