Βρέθηκε νερό στα καύσιμα της 112 ΠΜ

0
443

Βρέθηκε νερό σε αεροστεγή δεξαμενή καυσίμων της Πολεμικής Αεροπορίας.Στη βάση αυτή εδρεύουν εδρεύουν τα μεταγωγικά, τα πυροσβεστικά και τα ιπτάμενα ραντάρ, αλλά και τα τρία κυβερνητικά αεροσκάφη , τα οποία χρησιμοποιούν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.

Το περιστατικό έγινε στις 30 Ιανουαρίου .Φυσικά δεν πέταξε κανένα σκάφος που βρίσκεται στην στρατιωτική βάση της Ελευσίνας.


Το Lockheed P-3 Orion είναι αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας (ΑΦΝΣ) που χρησιμοποιείται κυρίως σε ρόλους ναυτικής περιπολίας (maritime patrol), αναγνώρισης (reconnaissance) και ανθυποβρυχιακού πολέμου (anti-submarine warfare), η παρουσία του ειναι απαραίτητη.

Η ηγεσία της μονάδας απέκλεισε το ενδεχόμενο το νερό στη δεξαμενή να προήλθε από δολιοφθορά, αλλά διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ).

Με τον εντοπισμό του νερού στη δεξαμενή με την κηροζίνη, έπρεπε να ελεγχθούν όλα τα αεροσκάφη της μονάδας, προκειμένου να καθαριστούν από τα «χαλασμένα» καύσιμα. Να πούμε ποια αεροσκάφη υπηρετούν στην 112 ΠΜ.


CL-415, CL-215, C-130 Hercules, C-27J Spartan, Embraer EMB-135LR, Embraer EMB-135BJ Legacy, G-V Gulfstream-V, AS-332 Super Puma, ΑΒ-205

Β-212, Α-109.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com