Δήμαρχος Αλίμου Α. Κονδύλης: «Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου»

0
438

Φαίνεται ότι δεν κατάλαβαν απολύτως τίποτα από την παταγώδη αποδοκιμασία της «πολιτικής» τους στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές ο κ. Τσαμήτας και η παράταξή του.

Το ότι η σχεδόν όλη η κοινωνία του Αλίμου τους γύρισε την πλάτη, αποδοκιμάζοντας τη λασπολογία, την αρνητική διαφήμιση, την παλαιοκομματική αντίληψη, δεν τους πτόησε καθόλου… Ούτε το έλαβαν υπόψιν, αφού συνεχίζουν στο ίδιο «μοτίβο».


Έτσι, με νέο λιβελογραφικό έντυπο που τύπωσαν και κυκλοφόρησαν, επιμένουν να συκοφαντούν, να ειρωνεύονται και να καθυβρίζουν τη Δημοτική Αρχή – αλλά μαζί και τους ίδιους τους πολίτες που πρόσφατα την ψήφισαν.

Μεταξύ άλλων διαβάζουμε, λοιπόν, ότι οι πολίτες του Αλίμου είναι «πολιτικά ανώριμοι», γιατί στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν τον σημερινό Δήμαρχο και όχι τον κ. Τσαμήτα!

Επιπλέον, ο Δήμος και η Δημοτική Αρχή είμαστε, λέει, μεταξύ άλλων και:

– Σε κατάσταση αφασίας
– Με αυτοκτονική εμμονή
– Χωρίς όραμα
– Χωρίς ωριμότητα, σοβαρότητα, αυτοσεβασμό
– Αυτοκαταστροφικά αμετανόητοι
– Ανίκανοι, χωρίς ανακλαστικά
– Εγωϊστές, ανάξιοι, σπάταλοι
και πολλά πολλά ακόμα…

Κοντά σε αυτά, πληροφορούμαστε ότι το νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο που πρόσφατα ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο είναι:
– Κουρελού
– Πολιτικά ρατσιστικό και αμοραλιστικό
– Απαράδεκτο και παράνομο
– Αλαλούμ και παρωδία
και πολλά ακόμα…

Τους το έχω πει στο Δημοτικό Συμβούλιο, τους το γράφω και εδώ: με αυτόν τον κακό τρόπο λειτουργίας, δηλητηριάζουν τον τοπικό πολιτικό βίο και κάνουν αποκρουστική την πολιτική.

Το κακό είναι του κεφαλιού τους, είναι όμως και της κοινωνίας, γιατί ‘εκπαιδεύουν’ τους νεότερους ανθρώπους στην ευτέλεια και την τοξικότητα…


Όσα μηνύματα και αν τους δίνει η κοινωνία, όσες φορές και αν τους το λέμε, τελικά «τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου»…

Υ.Γ.: Για τον Δημοτικό τους Σύμβουλο, που πρόσφατα καταδικάστηκε σε πολύμηνη φυλάκιση για σοβαρά ποινικά αδικήματα (πλαστογραφία και απάτη), αλλά εξακολουθεί να διατηρεί την έδρα του στο Δημοτικό Συμβούλιο και δεν παραιτείται, ούτε κουβέντα… Αυτά, φαίνεται, είναι ‘ψιλά γράμματα’ για τους ίδιους…

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com