Επιστολή Ν.Τραμπ προς Ρ.Τ. Ερντογάν: Μην είσαι ανόητος, διαπραγματεύσου

0
145

Μια επιστολή που φέρεται να έχει στείλει στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φέρνει στο “φως” δημοσιογράφος του Fox Business Network.

Ο Αμερικανός πρόεδρος  απειλεί ανοιχτά τον Ερντογάν για την τουρκική οικονομία, αποκαλύπτει πως οι Κούρδοι είναι ανοιχτοί σε διαπραγμάτευση  και του δίνει… τις δύο εναλλακτικές.


Η δημοσιογράφος αναφέρει στην ανάρτησή της:

«Αποκλειστικό: Μόλις πήρα στα χέρια μου ένα αντίγραφο της επιστολής του Τραμπ στον Ερντογάν. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ τον προειδοποιεί να «μην είναι σκληρός τύπος! Να μην είναι ανόητος»! Λέει ότι μπορεί να καταστρέψει την τουρκική οικονομία αν η κατάσταση στην Συρία δεν λυθεί με ανθρώπινο τρόπο».

Ολόκληρη η επιστολή

«Αγαπητέ κύριε πρόεδρε:

Ας βρούμε μια καλή συμφωνία! Δεν θέλετε να είστε υπεύθυνος για τον σφαγιασμό χιλιάδων ανθρώπων κι εγώ δεν θέλω να είμαι υπεύθυνος για την καταστροφή της τουρκικής οικονομίας. Και θα το κάνω. Σας έδωσα ήδη μια μικρή γεύση με την υπόθεση του πάστορα Μπράνσον.

Εργάστηκα σκληρά για να λύσω μερικά από τα προβλήματά σας.

Μην απογοητεύσετε τον κόσμο. Μπορείτε να πετύχετε μια εξαιρετική συμφωνία.

Ο στρατηγός Μαζλούμ (σ.σ. ο ηγέτης των Κούρδων της Συρίας) είναι πρόθυμος να διαπραγματευτεί μαζί σας και να κάνει συμβιβασμούς που δεν θα έκανε ποτέ στο παρελθόν.

Εμπιστευτικά σας επισυνάπτω ένα αντίγραφο της επιστολής του σε μένα, που μόλις ήρθε.


Η ιστορία θα σας έχει ψηλά αν το κάνετε αυτό με σωστό και ανθρώπινο τρόπο. Θα σε κοιτά για πάντα σαν τον διάβολο αν δεν συμβούν καλά πράγματα. Μην είσαι σκληρός τύπος. Μην είσαι ανόητος.

Θα σε καλέσω αργότερα»!

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com