Εσείς το γνωρίζατε: Πόσες θερμίδες καίμε με ένα φιλί και με μισή ώρα έρωτα;

0
180

Που ταξιδεύει ο λογισμός σου; Μα φυσικά στο αντικείμενο του πόθου. Κι αυτό δεν είναι τα σοκολατάκια, ούτε τα λαχταριστά γλυκά. Πού χρόνος για φαγητό άλλωστε όταν έχεις το μυαλό σου αλλού;

Άλλες γυναίκες πάλι, λένε πως τους κλείνει το στομάχι όταν είναι ερωτευμένες.


Οι επιστήμονες είναι λοιπόν πλέον σίγουροι. Ο καλύτερος τρόπος να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά είναι να ερωτευθείς!

Μια γυναίκα όταν είναι ερωτευμένη δεν τρώει πολύ, προσέχει αυτό που θα φάει, πώς θα το φάει και γενικά προσέχει το σώμα της για να μπορεί να αρέσει στο άλλο φύλο.

Ένα φιλί σε αναστατώνει, ανεβάζει την αδρεναλίνη σου και βοηθά την κυκλοφορία του αίματος. Είναι μια φοβερή καρδιαγγειακή άσκηση! Και απολαυστική… Όταν δε πέσεις στο κρεβάτι, τότε οι θερμίδες εξατμίζονται σαν καυτοί υδρατμοί!

Το φιλί καίει θερμίδες

Όσο πιο ερωτευμένος είσαι, τόσο πιο δύσκολα μπορείς να ξεκολλήσεις τα χείλη σου από τα δικά του. Όσο περισσότερο συμβαίνει αυτό, τόσο περισσότερες θερμίδες καις. Για κάθε 5 ώρες παθιασμένου φιλιού μπορείς να χάσεις μέχρι και μισό κιλό!

Φιλί! Πηγή ευεξίας!

Ένα παθιασμένο φιλί είναι η απόλυτη τεχνική χαλάρωσης! Όταν το στόμα παίρνει θέση για φιλί, μοιάζεις σαν να χαμογελάς! Κι επειδή τα συναισθήματά μας συνδέονται άμεσα με την γλώσσα του σώματος, είναι σχεδόν αδύνατο να «χαμογελάς» και να είσαι σφιγμένος την ίδια στιγμή. Αναπνέεις πιο βαθειά και κλείνεις τα μάτια. Τι καλύτερο για να νιώσεις ήρεμος και χαλαρός;

Το φιλί είναι πηγή ευτυχίας. Και όταν είσαι ευτυχισμένος, αισθάνεσαι ποθητός και βέβαια η αυτοπεποίθηση σου εκτινάζεται στα ύψη.

Προκαταρκτικά: Είναι το αλατοπίπερο της ερωτικής ζωής και τα απολαμβάνεις με κάθε ευκαιρία. Συνέχισε έτσι γιατί η όλη διαδικασία μπορεί να κάψει για εσένα 60-90 θερμίδες.

Σε αυτές πρόσθεσε άλλες 120 θερμίδες για κάθε μισή ώρα στοματικού έρωτα.

Μετά από μισή ώρα έντονου sεx, εκτός από ένα πλατύ χαμόγελο θα αποχαιρετάς 150 θερμίδες.


Θυμήσου πως ένα μάθημα γιόγκα ή μισή ώρα περπάτημα είναι ικανό να κάψει το πολύ 115 θερμίδες!

Σύμφωνα με έρευνες του Αμερικάνικου Ινστιτούτου Kinsey, ένας μέσος άνθρωπος χάνει κοντά στα 2,5 κιλά το χρόνο, κάνοντας απλά sεx το οποίο είναι ένα πρώτης τάξεως αγχολυτικό. Μια ερωτική συνεύρεση μπορεί να σε απαλλάξει από ενοχλητικούς πονοκεφάλους, να παράγει την ορμόνη της ευτυχίας την ενδορφίνη και να σε χαλαρώσει.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com