Η ανεξέλεγκτη εισβολή, ως πρόβα μιας γενικευμένης επιχείρησης πολέμου

0
323

To να έχεις καλούς γείτονες, είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της Θεάς τύχης, γιατί  δυστυχώς δεν μπορούμε να ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ με ποιους θα συμβιώνουμε στην γεωγραφική γειτονιά μας.

Αν η τύχη σε φέρει στην ίδια γειτονιά με βαρβάρους από τα βάθη της Ανατολίας, που τα χέρια τους είναι αιματοβαμμένα από τις γενοκτονίες των Ελλήνων, των Αρμενίων, των Ποντίων και των Κούρδων, τότε ξέρεις πως πάντα θα ισορροπείς σε τεντωμένο σχοινί, ανάμεσα στην ειρήνη και σε ένα εν δυνάμει πόλεμο.


Η Ελλάδα δεν είχε από την μεταπολίτευση και μετά, ηγέτες ικανούς να φτιάξουν ένα ενιαίο δόγμα αντιμετώπισης της τουρκικής επιθετικότητας, που να είναι σταθερό κι ανεξάρτητο από την εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία, κάτι που οι απέναντι έχουν και το τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια.    Έτσι ποτέ δεν βρεθήκαμε σε θέση να παράγουμε εμείς πρώτοι πολιτική, αλλά πάντα συρόμαστε πίσω από τετελεσμένα, τύπου Ιμίων.

 

To δικό μας δόγμα:  «δεν διεκδικούμε τίποτα, και δεν παραχωρούμε τίποτα», μοιάζει σήμερα να είναι η αιτία για τις διαδοχικές ήττες που υφιστάμεθα σε όλα τα πεδία των διπλωματικών μαχών, εδώ και καιρό.

Όταν δεν μπορείς να εξασφαλίσεις ούτε την ασφάλεια των συνόρων σου κι επιτρέπεις να σου τα κάνουν σουρωτήρι άγνωστοι εισβολείς από 80 χώρες, τότε  δεν μπορείς και να έχεις ελπίδα να σε σεβαστούν οι ισχυροί αυτού του κόσμου, πόσο μάλλον να φτιάξεις τις συμμαχίες που απαιτούνται για την προάσπιση των εθνικών σου συμφερόντων.

 

Αντίθετα οι Τούρκοι, ξετυλίγουν το πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο των διεκδικήσεών τους, σε πολλά μέτωπα.

Σε ότι αφορά εμάς, επαληθεύονται τα όσα είχε πει ο Τουργκούτ Οζάλ ( πρωθυπουργός και  8ος πρόεδρος της Τουρκίας),το μακρινό 1983: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα. Θα τους στείλουμε 3-4 εκατομμύρια μετανάστες και τελειώσαμε μ’ αυτούς»

Τότε ακούγονταν ως  συνωμοσιολογία αυτές οι φήμες και γραφικοί όσοι τις υιοθετούσαν.    

Σήμερα βλέπουμε να εξελίσσεται με μεγάλη σφοδρότητα αυτό το σχέδιο και οι λαθροεισβολείς να καθίστανται ο Δούρειος Ίππος της Τουρκίας, για τον μελλοντικό ακρωτηριασμό της χώρας μας.

 

Γιά να βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε μια σειρά, πρόσφυγας σύμφωνα με τα Ηνωµένα Έθνη, είναι το άτοµο που αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα του εξαιτίας πολιτικής, εθνικής, φυλετικής και θρησκευτικής δίωξης ή επειδή ανήκει σε μια ιδιαίτερη κοινωνική ομάδα η οποία διώκεται. Πρόσφυγας είναι επίσης όποιος κινδυνεύει στη χώρα του λόγω πολέμου ή γενικευμένης βίας. Για τους λόγους αυτούς δεν μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του και δικαιούται άσυλο και διεθνή προστασία στη χώρα που καταφεύγει.

Ωστόσο, η πλειονότητα των Συρίων έχει την ιδιότητα του πρόσφυγα, μόνο στην πρώτη ασφαλή χώρα που μεταβαίνει, η οποία είναι η Τουρκία. Όταν από εκεί αποφασίσουν να έρθουν στην Ελλάδα μέσω του Αιγαίου, μόλις πατήσουν ελληνικό έδαφος, φέρουν πλέον την ιδιότητα του μετανάστη, αλλά τα γεράκια της τουρκικής διπλωματίας βλέπουν μια μεγάλη ευκαιρία για διχοτόμηση ή συνεκμετάλλευση του αρχιπελάγους κι έτσι μας τους πλασάρουν ως κακόμοιρους πρόσφυγες.

 

To άνοιγμα της στρόφιγγας από τα παράλια της Τουρκίας, αλλά κι από τον Έβρο, είναι γεγονός εδώ και καιρό, αλλά εντάθηκε από το 2015 επί Τσίπρα, τότε που η θάλασσα δεν είχε σύνορα…

Τώρα το πώς ένα συνονθύλευμα ακροαριστερών κινημάτων που χαροπάλευε κοντά στο 3%  ήρθε στην εξουσία, δεν είναι καθόλου άσχετο με τα σημερινά δρώμενα, αλλά είναι θέμα άλλου άρθρου.

Οι ροές είναι ασταμάτητες τον τελευταίο χρόνο, σε βαθμό που οι αστυνομικές δυνάμεις αδυνατούν να διαχειριστούν το πρόβλημα.   

Η Τουρκία απειλεί ανοιχτά την Ευρώπη με το μεταναστευτικό. Ενώ εισπράττει δις, δεν συμμορφώνεται και δεν τηρεί τους όρους της συμφωνίας που υπέγραψε με την ΕΕ.

Μέσω δε του μεταναστευτικού, τα γεράκια της τουρκικής διπλωματίας βλέπουν μια μεγάλη ευκαιρία για διχοτόμηση ή συνεκμετάλλευση του αρχιπελάγους  κι έτσι έχουν κηρύξει στην Ελλάδα έναν υβριδικό πόλεμο, τον οποίο βιώνουν οι Έλληνες καθημερινά στο πετσί τους, μιας κι η ζωή τους έχει μετατραπεί σε κόλαση. Κλοπές, ληστείες, βιασμοί, φόνοι, φόβος ακόμη και να κυκλοφορήσεις.

 Ο πρώτος στόχος τους είναι να γίνουμε ένα έθνος στα πρόθυρα της ψυχολογικής κατάρρευσης.  Εύκολα διαχειρίσιμο.

Αμέσως μετά, όταν ο όγκος των μουσουλμάνων εισβολέων γίνει μη διαχειρίσιμος από την Ελλάδα, θα δημιουργήσουν θερμό επεισόδιο με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την χώρα μας.

 

To ερώτημα παραμένει: γιατί δεν επιτελεί ο στρατός το χρέος του, που είναι η φύλαξη των συνόρων, εφόσον η κυβέρνηση δηλώνει ότι τα σύνορα φυλάσσονται;

Αληθεύουν οι φήμες ότι δόθηκε διαταγή να εγκαταλείπουν οι στρατιώτες τα οχήματά τους, σε περίπτωση που έρθουν σε επαφή με πολυάριθμους εισβολείς, αντί να κάνουν απώθηση;

Ποιοι έδωσαν αυτές τις εντολές και με ποιο θράσος θα παραδίδουν σε εχθρικά μπουλούκια, οπλισμό και οχήματα που ΟΛΟΙ οι ΈΛΛΗΝΕΣ έχουμε πληρώσει; 

Ποιοι και πόσοι είναι αυτοί που εισβάλουν καθημερινά και που πάνε;

Υπάρχουν τρομοκράτες του ISIS  και ξένοι πράκτορες ανάμεσά τους;  

To πλιάτσικο στο οποίο επιδίδονται οι λαθροεισβολείς, ποιος θα το σταματήσει;  Λεηλατούν σπίτια Ελλήνων, βιάζουν και μένουν ελεύθεροι να κυκλοφορούν.

Που το πάνε όλοι αυτοί οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας; 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κάνουν, αλλά μας κοιμίζουν με υποσχέσεις για τη λύση του ζητήματος.

Για ποια λύση μιλάνε, όταν καθημερινά εισέρχονται  500 με 700 λαθρομετανάστες  και πλέον μεταφέρουν άγνωστο αριθμό απ’ αυτούς για μόνιμη εγκατάσταση στην ενδοχώρα, δίπλα στα σπίτια μας;

 

Κι εφόσον όλα αυτά τα ερωτήματα, δεν απαντιούνται επισήμως, μπορεί ο καθένας ν’ αντιληφθεί τι ακριβώς θα συμβεί, αν όλοι αυτοί οι εισβολείς (άντρες 25-30 ετών ),εξεγερθούν εναντίον μας σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία.

 

 

Για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, υπάρχουν μέτρα που αν εφαρμόζονταν, αύριο κιόλας θα είχε τελειώσει η υπόθεση του λαθραίου εποικισμού της χώρας. Απαιτείται όμως πολιτική βούληση και μια γενναία καρδιά που χτυπάει για το καλό της χώρας κι όχι το προσωπικό όφελος.

 

Κάποια απ’ αυτά ,εφαρμόστηκαν στην Ιταλία  επί Σαλβίνι, αλλά και στην Ουγγαρία και έλυσαν σε τεράστιο βαθμό το πρόβλημα:

1.  Αυτό που έκανε η Ουγγαρία, όλες οι ΜΚΟ να τεθούν εκτός νόμου-στην παρανομία και να συλλαμβάνονται τα μέλη τους αν συνεχίζουν αυτή τη δολιοφθορά σε βάρος της Πατρίδας μας.

2.  Ισόβια στους διακινητές –δουλεμπόρους.

3.  Κομμένα τα επιδόματα, η δωρεάν στέγαση, τροφή και περίθαλψη σε όσους δεν εργάζονται νόμιμα στη χώρα.

4.  Ιδιώνυμο αδίκημα το να πατάς το πόδι σου στην Ελλάδα.

Δηλαδή όποιοι εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα, θα συλλαμβάνονται και θα οδηγούνται σε ειδικές φυλακές.

Την πρώτη μέρα που θα εφαρμοστεί αυτός ο νόμος θα κοπούν-μαχαίρι όλες οι ροές. 

 

Υπάρχει στη χώρα ΕΛΛΗΝΑΣ πολιτικός, που να έχει την βούληση να εφαρμόσει μέτρα για την σωτηρία της πατρίδας μας;

 Κι αν όχι, ΓΙΑΤΙ;

Είναι υπηρέτες ξένων συμφερόντων, ή μήπως είναι πολλά τα λεφτά;

 Έχουν ΜΚΟ οι οικογένειες των Μητσοτάκη-Μπακογιάννη, που χρηματοδοτούνται από την Οpen Society;

Αληθεύουν αυτά που ακούγονται; Κι αν όχι, γιατί δεν διαψεύδονται;


Ποιος θα σώσει την χώρα από όλους αυτούς, που είναι πρόθυμοι να την κατασπαράξουν;

Μήπως σε εμάς τους απλούς πατριώτες, πέφτει ο κλήρος;

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com