Η Βόρεια Κορέα αγοράζει σκύλους για να προμηθεύσει τα εστιατόρια

Οι ΒορειοΚορεάτες καταναλώνουν μετά μανίας το κρέας σκύλου κατά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
0
584
Οι αρχές της Βόρειας Κορέας προσπαθούν επειγόντως να αγοράσουν σκύλους από διάφορα μέρη της χώρας για εστιατόρια με κρέας σκύλου στην Πιονγιάνγκ, σύμφωνα με την Daily NK.

«Οι αρχές διέταξαν ότι αξιωματούχοι σε αρκετές περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της κομητείας Pakchon, να αγοράζουν σκύλους βάρους 15 κιλών ή μεγαλύτερα και τους στέλνουν στην Πιονγκγιάνγκ», ανέφερε χθες στην εφημερίδα NK η πηγή που εδρεύει στη Βόρεια Πιονγκάν.


Δόθηκε εντολή στους τοπικούς αξιωματούχους να στείλουν τα σκυλιά σε 36 γνωστά εστιατόρια με κρέας σκύλου στην Πιονγιάνγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τοπικοί αξιωματούχοι στην κομητεία Pakchon έχουν παραγγείλει σκυλιά σε ένα διάσημο εστιατόριο στην περιοχή Taesong της Πιονγκγιάνγκ.

Σε διάστημα επτά ημερών, οι αξιωματούχοι της κομητείας Pakchon αγόρασαν σκύλους βάρους 15 έως 18 κιλών από ιδιοκτήτες σκύλων και έχουν ήδη στείλει συνολικά 720 κιλά σκύλων στην Πιονγιάνγκ.

Τοπικοί αξιωματούχοι της κομητείας ισχυρίστηκαν ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un «έλειπε τον ύπνο το βράδυ» ανησυχώντας για το εάν οι κάτοικοι της Πιονγιάνγκ θα μπορούσαν να φάνε και ότι «εμείς [άνθρωποι εκτός της Πιονγκγιάνγκ] πρέπει να βοηθήσουμε να μειώσουμε τις ανησυχίες του».

“Η κυβέρνηση δεν πλήρωσε για τα σκυλιά με μετρητά”, ανέφερε η πηγή. «Αξιωματούχοι του τοπικού κόμματος υποσχέθηκαν ότι θα πληρώσουν στους ιδιοκτήτες σκύλων ένα πιστοποιητικό που τους εγγυάται ρύζι ή κινεζικό [μαγειρικό] λάδι έως τις 10 Οκτωβρίου.»

Η πηγή πρόσθεσε ότι οι ιδιοκτήτες σκύλων έδωσαν τα σκυλιά τους στην κυβέρνηση σε αντάλλαγμα για ρύζι και μαγειρικό λάδι «επειδή νόμιζαν ότι θα ήταν καλύτερο από το να πουλά τα σκυλιά σε τοπικά εστιατόρια σε χαμηλές τιμές».

Η Daily NK έμαθε επίσης ότι τα εστιατόρια με κρέας σκύλου εκτός της Πιονγκγιάνγκ αντιμετωπίζουν δυσκολίες επειδή όλα τα διαθέσιμα σκυλιά έχουν αγοραστεί και η τιμή του κρέατος σκύλου έχει ανεβεί στα ύψη.


Το ζήτημα επιδεινώνεται από το γεγονός ότι υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που πραγματικά μεγαλώνουν σκύλους για να ζήσουν.

Υπάρχουν καταγγελίες μεταξύ ανθρώπων εκτός της Πιονγκγιάνγκ για το ότι δεν είναι σε θέση να τρώνε κρέας σκύλου για να «χτυπήσουν τη ζέστη», ανέφερε η πηγή.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com