Η Aegean Airlines προσθέτει 306 πτήσεις και αναπληρώνει το κενό της Astra Airline.

0
134

Η (IATA) θέτει εκτός αγοράς  την Astra Airlines

Σήμερα το πρωί η ΙΑΤΑ ενημέρωσε τα ταξιδιωτικά πρακτορεία που είναι μέλη της και διαθέτουν τις σχετικές άδειες για να πραγματοποιούν κρατήσεις και να εκδίδουν εισιτήρια για λογαριασμό των αεροπορικών εταιρειών-μελών της, να διακόψουν κάθε δραστηριότητα που συνδέεται με την Astra Airlines.


Η επιστολή στάλθηκε από το παγκόσμιο κέντρο διανομής της Διεθνούς Ένωσης (IATA Global Delivery Center) και είχε αποδέκτες τα ταξιδιωτικά γραφεία που ανήκουν στο γραφείο BSP Ελλάδας της ΙΑΤΑ.


Αξίζει να σημειωθεί πως η Astra Airlines, πέραν της ανακοίνωσής της στις 10 Νοεμβρίου προς το επιβατικό κοινό σχετικά με τις αποζημιώσεις των εισιτηρίων για πτήσεις που ακυρώθηκαν, όπου προσδιόριζε τη σημερινή ημέρα, ως απώτερη ημερομηνία για να ενημερώσει τι μέλλει γενέσθαι με τα αιτήματα των επιβατών, δεν έχει εκδόσει κάποια άλλη ανακοίνωση για τα επόμενα βήματά της.

Στο μεταξύ, μεγάλο μέρος των πτήσεων που εκτελούσε η Astra Airlines αναλαμβάνει η Aegean Airlines. Όπως αναφέρει η Aegean σε χθεσινή επιστολή της προς τα ταξιδιωτικά γραφεία από τις 17 Νοεμβρίου μέχρι και τις 24 Μαϊου του 2020 προσθέτει 306 πτήσεις και πιο συγκεκριμένα 28.476 θέσεις για δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Χίο – Σάμο –Κω – Ηράκλειο και Μυτιλήνη και από Αθήνα προς Χίο.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com