Ιδρύει νέο κόμμα ο Ηλίας Κασσιδιάρης

0
111

Πρόσφατα το centralnews.gr είχε ενημερώσει το κοινό του κατά αποκλειστικότητα για την επικείμενη αποχώρηση του Ηλία Κασιδιάρη απο το εθνικιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής. Το γεγονός επισημοποιήθηκε σήμερα με την ανακοίνωση του νέου πολιτικού φορέα υπό την καθοδήγηση του ίδιου και κατά αποκλειστικές μας πληροφορίες θα υπάρξει ευρεία διεύρυνση προς πρώην ευρωβουλευτές και στελέχη με ηγετική θέση στον χώρο και υπάρχουν συνομιλίες με τους πρώην στρατιωτικούς ευρωβουλευτές της ΧΑ.


Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής,  υποστηρίζει πως στο κόμμα του θα συμμετέχουν επιφανή πρόσωπα, στελέχη υψηλού επιπέδου, που ξεχωρίζουν σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής και τα οποία θα αναδεικνύουν πατριωτικό, πολιτικό λόγο.
Αφήνει δε αιχμές για τα όσα συμβαίνουν στη Χρυσή Αυγή. Ενδεικτικά αναφέρει πως η πρόταση που κατέθεσε για πλήρη αναδιοργάνωση και ανανέωση της ΧΑ δεν έγινε αποδεκτή και γι’ αυτό έφυγε.


Στόχος για το νέο κόμμα είναι η συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές που θεωρεί ότι θα γίνουν το Φθινόπωρο και η είσοδος στην Βουλή ως πατριωτικό κόμμα.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com