Κάμερον Ντίαζ: Έγινα αγνώριστη από τα μπότοξ και το μετάνιωσα

Καλύτερα να γεράσω, παρά να αποκτήσω ξαφνικά ένα άλλο πρόσωπο
0
362

Η γνωστή ηθοποιός κυκλοφόρησε το «The Body Book» το 2014, θέλοντας να διώξει μια λανθασμένη εντύπωση που επικρατεί για τις γυναίκες. Δηλαδή, πως πρέπει να είναι πάντοτε αδύνατες, αρυτίδωτες και νέες. Η ίδια ανέφερε πως έχει κάνει μπότοξ. Μάλιστα, το αποτέλεσμα του μπότοξ της προκάλεσε φόβο, παρά ικανοποίηση.

Κάμερον Ντίαζ: «Το μπότοξ αλλοίωσε τα χαρακτηριστικά μου»


Η πασίγνωστη 44χρονη ηθοποιός ανέφερε με συνέντευξή της στο Entertainment Tonight «Έχω κάνει μπότοξ στο παρελθόν. Αλλοίωσε, όμως, τα χαρακτηριστικά μου σε τέτοιο βαθμό, που όταν κοιτάχτηκα στον καθρέπτη φώναξα: “Παναγία μου! Ποια είναι αυτή;”».


Η ίδια αποφάσισε λοιπόν να μην προσπαθήσει να υποβάλλει την επιδερμίδα της σε αντίστοιχες αισθητικές διορθώσεις, μέσω επεμβάσεων. Δεν ήθελε πια να επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματός της.

Συνειδητοποιημένη πλέον η ηθοποιός για τις παρενέργειες του μπότοξ παρουσιάστηκε αμείλικτη στη συνέντευξή της. Η ίδια τόνισε αποφασιστικά στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Entertainment Tonight «Καλύτερα να γεράσω, παρά να αποκτήσω ξαφνικά ένα άλλο πρόσωπο. Τις αγαπώ, δεν τις φοβάμαι πλέον. Ξέρετε γιατί; Γιατί το ότι υπάρχουν στο πρόσωπό μου σημαίνει ότι έχω περάσει τη μισή μου ζωή χαμογελώντας!».

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com