Κάμερον Ντίαζ: Έγινα αγνώριστη από τα μπότοξ και το μετάνιωσα

Καλύτερα να γεράσω, παρά να αποκτήσω ξαφνικά ένα άλλο πρόσωπο
0
53

Η γνωστή ηθοποιός κυκλοφόρησε το «The Body Book» το 2014, θέλοντας να διώξει μια λανθασμένη εντύπωση που επικρατεί για τις γυναίκες. Δηλαδή, πως πρέπει να είναι πάντοτε αδύνατες, αρυτίδωτες και νέες. Η ίδια ανέφερε πως έχει κάνει μπότοξ. Μάλιστα, το αποτέλεσμα του μπότοξ της προκάλεσε φόβο, παρά ικανοποίηση.

Κάμερον Ντίαζ: «Το μπότοξ αλλοίωσε τα χαρακτηριστικά μου»

Η πασίγνωστη 44χρονη ηθοποιός ανέφερε με συνέντευξή της στο Entertainment Tonight «Έχω κάνει μπότοξ στο παρελθόν. Αλλοίωσε, όμως, τα χαρακτηριστικά μου σε τέτοιο βαθμό, που όταν κοιτάχτηκα στον καθρέπτη φώναξα: “Παναγία μου! Ποια είναι αυτή;”».Η ίδια αποφάσισε λοιπόν να μην προσπαθήσει να υποβάλλει την επιδερμίδα της σε αντίστοιχες αισθητικές διορθώσεις, μέσω επεμβάσεων. Δεν ήθελε πια να επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματός της.

Συνειδητοποιημένη πλέον η ηθοποιός για τις παρενέργειες του μπότοξ παρουσιάστηκε αμείλικτη στη συνέντευξή της. Η ίδια τόνισε αποφασιστικά στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Entertainment Tonight «Καλύτερα να γεράσω, παρά να αποκτήσω ξαφνικά ένα άλλο πρόσωπο. Τις αγαπώ, δεν τις φοβάμαι πλέον. Ξέρετε γιατί; Γιατί το ότι υπάρχουν στο πρόσωπό μου σημαίνει ότι έχω περάσει τη μισή μου ζωή χαμογελώντας!».

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com