Και όμως κινδυνεύουν και οι νέοι το ίδιο, 21χρ. προπονητής στη Ισπανία νεκρός

0
74

Ο 21άχρονος προπονητής ποδοσφαίρου Francisco Garcia, έχασε σήμερα την μάχη με τον κορονοϊό στην Ισπανία. Ένα απο τα εκατοντάδες θύματα που έχει η φίλη μεσογειακή χώρα.
Η κακή είδηση είναι ότι τελικά ο ιός δεν είναι επικίνδυνος μόνο για τους υπερήλικες, αλλά και για υγιέστατους νέους που  είναι αθλητές και σίγουρα ως οργανισμοί θα μπορούσαν να αντεπεξέλθουν πολύ πιο εύκολα στην ασθένεια του covid-19.
Μην αμελείτε τις οδηγίες, μη τριγυρνάτε άσκοπα, προσέξτε τον εαυτό σας γιατί μαζί προσέχετε και τους γύρω σας. Ο κορονοϊός είναι μια εντελώς νέα ασθένεια και ξέρουμε ελάχιστα για το πως κινείται, πως μεταδίδεται και τι αποτελέσματα φέρνει σε όποιον νοσήσει.

Ο 21 χρονος κόουτς είχε πρόσφατα νοσήσει απο λευχαιμία (δυστυχώς αυτό πρέπει να επέτεινε την κατάστασή του). Εργαζόταν για το ποδοσφαιρικό κλάμπ της Atletico Portada Alta το οποίο έχει έδρα στην Μάλαγα της Ισπανίας.
Ο Φρανζίσκο είχε εισαχθεί με ελαφρά συμπτώματα πνευμονίας στο νοσοκομείο αλλά η κατάστασή του χειροτέρευσε. Ο ίδιος είχε παραπονεθεί ότι αισθανόταν σαν να πνίγεται (κύρια αντίδραση του σώματος στον κορονοϊό σε προχωρημένο στάδιο).


WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com