Λαθρομετανάστης βίασε τρίχρονο κορίτσι & το κόλλησε κονδυλώματα

Ο Βιασμός αποκαλύφθηκε από το DNA μετά από τέστ αφού το παιδί είχε σεξ/κά μεταδ/μενο νόσημα. Δεν έχει γίνει γνωστό πως βρέθηκε κοντά στο παιδί ο λαθρομετανάστης.
0
187
Ένας λαθρομετανάστης από την Ερυθραία κατηγορήθηκε για βιασμό ενός 3χρονου κοριτσιού στη Σουηδία. Στο ιατρικό κέντρο που εξετάσαν το παιδάκι ανακάλυψαν ότι το κορίτσι είχε επίσης κολλήσει κονδυλώματα.

Ο 32χρονος λαθρομετανάστης, του οποίου το όνομα παρακρατείται λόγω της σουηδικής νομοθεσίας περί απορρήτου, κατηγορήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Ατόντα, σύμφωνα με έκθεση του Samhällsnytt. Διαμένει στο δήμο Sundbyberg, βόρεια της Στοκχόλμης. Τα σουηδικά φορολογικά αρχεία δείχνουν ότι είναι υπήκοος της Ερυθραίας ο οποίος πρωτοεγγραφή στη Σουηδία τον Φεβρουάριο του 2010.


Η κατηγορία δείχνει ότι ο βιασμός πραγματοποιήθηκε σε μια κατοικία στο Δήμο Sollentuna, επίσης βόρεια της Στοκχόλμης, είτε τον Ιανουάριο είτε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Μετά την επίθεση, η μητέρα άρχισε να υποψιάζεται ότι το κορίτσι πάσχει από ασθένεια και την πήρε σε ιατρικό κέντρο στο Tureberg, όπου αποφασίστηκε ότι είχε μολυνθεί με ΣΜΝ. Στη συνέχεια, οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία και οι δοκιμές έδειξαν ότι ο ύποπτος της Ερυθραίας έχει την ίδια μόλυνση.


Η αστυνομία ανακρίνει τον λαθρομετανάστη. Παρόλο που ζούσε στη Σουηδία από το 2010, χρειάζεται ακόμα μεταφραστή για να επικοινωνήσει με αξιωματικούς. Αρνείται ότι διέπραξε το έγκλημα.

Εγκλήματα, και ιδιαίτερα σεξουαλικές επιθέσεις, που διαπράχθηκαν από λαθρομετανάστες έχουν γίνει ένα σοβαρό πρόβλημα στη Σουηδία τα τελευταία χρόνια. Μόνο αυτόν τον μήνα, τρεις μετανάστες συνελήφθησαν ή κατηγορήθηκαν για βιασμό και δύο για δολοφονία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com