Λουκέτο 2 μηνών και πρόστιμο 20.000 ευρώ σε κλάμπ στον Άλιμο

0
637
Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης ανακοίνωσε μέσω των κοινωνικών δικτύων, την επιβολή προστίμου (20.000 ευρώ) και λουκέτο για δύο μήνες, για το γνωστό club – Penarrubia που βρίσκεται δίπλα απο την Ακτή του Ήλιου στο Καλαμάκι.
Ο λόγος ήταν ο απίστευτος συνωστισμός και ίσως ακόμα και η έντονη ηχορύπανση που χρειάστηκε να αντέξουν οι πολίτες της γύρω περιοχής μέχρι τις 6πμ το ξημέρωμα της Πέμπτης 11 Ιουνίου 2020.

Παρακάτω η ανακοίνωση του Δημάρχου για το συμβάν:


“ΛΟΥΚΕΤΟ” 2 ΜΗΝΩΝ & ΠΡΟΣΤΙΜΟ 20.000 €


Οι εικόνες που κυκλοφορούν σήμερα στο διαδίκτυο και τους τηλεοπτικούς σταθμούς από το χθεσινοβραδυνό πάρτι καταστήματος στην Παραλία του Αλίμου αποτελούν προσβολή και πρόκληση για όλους μας.

Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία. Κανένας δεν μπορεί να περιφρονεί τη σκληρή προσπάθεια που εδώ και 3 μήνες έχει κάνει όλη η κοινωνία μας για να αποφύγει τα χειρότερα.

Στηρίζουμε τα καταστήματα και θέλουμε να είναι ανοιχτά, τόσο για να ψυχαγωγείται ο κόσμος, όσο και για να υπάρχουν θέσεις εργασίας.

Πρέπει όμως και τα καταστήματα να βοηθούν τον εαυτό τους, να σέβονται το κοινωνικό σύνολο και τη δημόσια υγεία.

Σήμερα το απόγευμα προχωράμε στην επιβολή των κυρώσεων που προβλέπει ο Νόμος για τη συγκεκριμένη σοβαρή παράβαση: σφράγιση του Καταστήματος για 2 μήνες και πρόστιμο 20.000 €.

Ταυτόχρονα, στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλα τα παραλιακά καταστήματα: να σεβαστούμε την υγεία των ανθρώπων και τους κανόνες που είναι ίδιοι για όλους. Να προσφέρουμε ψυχαγωγία και διασκέδαση, χωρίς να ξεπερνάμε τα όρια που θέτει η συγκυρία και οι κανόνες της πολιτείας.

http://www.facebook.com/shares/view/?av=100044440907181

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com