Μεγάλος Διαγωνισμός του Central News

Μην χάσετε την ευκαιρία να διαβάσετε την πλήρη ιστορία της αγαπημένης σειράς του κοινού, όπως ξετυλίγεται μέσα απο τις σελίδες των βιβλίων.
0
166


Το Central News γιορτάζει τον ένα μήνα λειτουργίας του με έναν διαγωνισμό.

Πως κερδίζουμε τον διαγωνισμό;
Ένας απο τους φίλους της σελίδας μας εφ’ όσον κερδίσει θα λάβει τους τρείς πρώτους τόμους απο την επική φανταστική σειρά βιβλίων GAMES OF THRONES.
Τα βιβλία είναι στην Ελληνική έκδοση και θα αποσταλούν δωρεάν στον νικητή οπουδήποτε σε όλη την επικράτεια με έξοδα μας.


Ποιοί είναι οι όροι για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό;

1. Θα πρέπει να είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε. Εκεί ελέγχετε εάν έχετε δηλώσει ότι σας αρέσει η σελίδα.

2. Θα πρέπει να κάνετε κοινοποίηση αυτού του διαγωνισμού στο δικό σας προφίλ. Επιλέγετε την ανάρτηση του διαγωνισμού απο την σελίδα στο facebook και διαλέγετε κοινοποίηση.

3. Για κάθε 10 κοινούς φίλους στο facebook που θα κάνουν την κοινοποίηση μέσω εσάς θα διπλασιάζονται οι πιθανότητες νίκης.

4. To όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί από την σελίδα μας στο facebook και απο το site μας www.centralnews.gr (εάν κριθείτε νικητής ή νικήτρια του διαγωνισμού θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω μηνύματος στο facebook για να μας στείλετε τα στοιχεία αποστολής).

5. Ο Διαγωνισμός ξεκινά απο σήμερα 8 Οκτωβρίου 2019 και θα λήξει 20 μέρες μετά, δηλαδή στις 28η Οκτωβρίου 2019 ημέρα της εθνικής επετείου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα πρέπει να έχετε κάνει έστω και μία κοινοποίηση του διαγωνισμού στον λογαριασμό σας στο facebook για να συμμετέχετε στην κλήρωση μέχρι τα μεσάνυχτα της 28ης Οκτωβρίου 2019.


 

Μην χάσετε την ευκαιρία να διαβάσετε την πλήρη ιστορία της αγαπημένης σειράς του κοινού, όπως ξετυλίγεται μέσα απο τις σελίδες των βιβλίων.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com