Μισθοφόροι της Άγκυρας: «Θα δώσουμε τη ζωή μας για το οθωμανικό χαλιφάτο»

Εξόντωση μισθοφόρων της Άγκυρας στην Τρίπολη: 28 νεκροί από μάχες με δυνάμεις του Χ.Χαφτάρ
0
258
Τουλάχιστον 28 ισλαμιστές μισθοφόροι τη Άγκυρας έχουν χάσει την ζωή τους τις τελευταίες ώρες στην περιοχή της Τρίπολης, αναφέρει το συριακό παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πάντως όπως αναφέρεται ο αριθμός των νεκρών μισθοφόρων πρέπει να είναι κατά πολύ μεγαλύτερος καθώς οι αριθμοί που δίνει το συριακό παρατηρητήριο είναι “συγκρατημένοι”, λόγω καλών σχέσεων που διατηρεί με τον FSA και στις ισλαμιστικές οργανώσεις που δρουν στην Συρία.

Οι μάχες διεξάγονται νότια της Τρίπολης και είναι ιδιαίτερα φονικές, όπως αναφέρουν πληροφορίες από λιβυκά ΜΜΕ, με τις δυνάμεις της Τρίπολης να έχουν στείλει ενισχύσεις από μισθοφόρους, οι οποίοι με το που πατούν το πόδι τους στην Λιβύη στέλνονται στο μέτωπο για να σκοτωθούν.


Ο διοικητής των δυνάμεων του LNA μάλιστα δήλωσε στο Asharq Al-Awsat ότι ο «Εθνικός Στρατός της Λιβύης», δεν έχει εγκαταλείψει τα σχέδιά του για κατάληψη της Τρίπολης, διαψεύδοντας τις σχετικές φήμες ότι έχει υπάρξει μια άτυπη κατάπαυση πυρός στην περιοχή της λιβυκής πρωτεύουσας.


Την ίδια ώρα επικεφαλής τουρκικής οργάνωσης εξτρεμιστών δηλώνει ότι είναι έτοιμοι να πάνε όχι μόνο στην Λιβυή αλλά μέχρι και στην Κίνα και να δώσουν την ζωή τους για το νέο «οθωμανικό χαλιφάτο» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο εκπρόσωπος του GNA κατηγόρησε τον LNA ότι παραβίασε την εκεχειρία βομβαρδίζοντας θέσεις των δυνάμεων της Τρίπολης σήμερα νότια από την λιβυκή πρωτεύουσα.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com