Μοσχάρι στάμνας με χοιρινο αρνι και μοσχαρι

0
47

Υλικά

1 κιλό μοσχάρι από σπάλα, κομμένο σε κύβους
1 κιλό χοιρινό από σπάλα, κομμένο σε κύβους
1 κιλό αρνί από μπούτι, ξεκοκαλισμένο και κομμένο σε κύβους
6 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
250 γρ. κεφαλοτύρι, κομμένο σε μικρούς κύβους
4 καρότα κομμένα σε μικρούς κύβους
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι

Βήματα

1

Τέλος

Ζεματίζουμε τα κομμάτια κρέας σε ζεστό νερό για μερικά λεπτά.


2

Τέλος

Στραγγίζουμε καλά τα κομμάτια και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το καρότο.

3

Τέλος

Ρίχνουμε το λάδι, το λιωμένο σκόρδο και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μέχρι να αλειφτούν καλά τα κομμάτια.

4

Τέλος

Βάζουμε σε στάμνα τα κομμάτια και προσθέτουμε το κεφαλοτύρι. Σκεπάζουμε το καπάκι της στάμνας και το κλείνουμε καλά με ζύμη. Ψήνουμε για 3 ώρες σε χαμηλό φούρνο.

5

Τέλος

Γαρνίρουμε με πατάτες τηγανητές ή φούρνου και συνοδεύουμε με σαλάτα εποχής.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com