Οι ισαποστάκηδες ….. κερδίζουν

Χρόνια τώρα η μη ρήξη έγινε μόδα.
0
984
Απαγορεύεται ο τσακωμός και η διάσταση απόψεων. Μεταξύ φίλων, συγγενών και άλλων τινών το να λες την άποψή σου, όποια κι αν είναι αυτή, πρέπει πρώτα να φιλτραριστεί.

Στο τέλος μόνο την άποψή σου δεν διατυπώνεις αφού τόσο φιλτραρισμένη που είναι, παύει να είναι δική σου

Τα φίλτρα πολλά έως πάμπολλα. Ποιον θα στεναχωρήσεις, μήπως προσβληθεί κάποιος, μήπως σου κόψουνε την καλημέρα, μήπως επηρεαστεί η δουλειά σου ή η καριέρα σου;


Στο τέλος μόνο την άποψή σου δεν διατυπώνεις αφού τόσο φιλτραρισμένη που είναι, παύει να είναι δική σου. Είναι των άλλων , όλων αυτών που θέλεις να «χαϊδέψεις» ή έστω να μη στεναχωρήσεις.

Και που καταλήγουμε ως προσωπικότητες και ως άνθρωποι , να γίνουμε ισαποστάκηδες, δηλαδή ένας άγευστος, ανάλατος και άνοστος χυλός.

Πλεονέκτημα του «χυλού» είναι ότι τον τρώνε όλοι. Οι άρρωστοι, οι φαφούτηδες, οι υγιείς και ρωμαλέοι, οι μάγκες και φυσικά οι……. ψευτόμαγκες.

Τα μεγάλα Έθνη γίνονται με κόπους και θυσίες

Έτσι το Τουρκικό πλοίο «μας μπήκε» λόγω κακοκαιρίας, στη Σμύρνη έγινε συνωστισμός και στα Σκόπια επικράτησε η μέση απόσταση , της ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό αλλά που να περιέχει τον όρο Μακεδονία.

Το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε την Ελλάδα αλλά δεν πειράζει ρε παιδιά, λήθη στο παρελθόν και βλέμμα στο μέλλον.

Ο κομμουνισμός βύθισε την Ελλάδα στο σκοτάδι αλλά εμείς δεν του το καταλογίζουμε, είμαστε υπεράνω ή μάλλον υποκάτω και πιο κάτω.

Τη σημαία στα Ίμια την πήρε ο αέρας, το Αιγαίο γκριζαρίστηκε αλλά τι θέλετε ρε παιδιά να κάνουμε πόλεμο, να σκοτωθούν ελληνόπουλα. Η μισή Κύπρος χάθηκε και εμείς ακόμη χάσκουμε.

Η Βόρειος ήπειρος απελευθερώθηκε τρεις (3) φορές από τον Ελληνικό Στρατό και είναι σήμερα…….. Αλβανική.

Έλεος με την πολεμόχαρη διάθεσή σας, όλο πόλεμο θέλετε κάποιοι.

Όλοι μαζί μπορούμε διατρανώνουν τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης αλλά την κάνουν γαργάρα όποτε το αφεντικό τους – μεγαλοεκδότης, εφοπλιστής ή μεγαλοεργολάβος – διατάξει «ΣΚΑΣΜΟΣ»!!!
Στα χρόνια της κρίσης Έλληνες πτώχευσαν, έχασαν την αξιοπρέπειά τους, έχασαν τη δουλειά τους , τα παιδιά τους έφυγαν για πάντα…….. ψάχναμε στα σκουπίδια για αποφάγια και κανένας δεν τιμωρήθηκε.

Μας έταξαν τα πάντα και μας πήραν τα πάντα αφού εμείς ως κοροϊδάρες ισαποστάκηδες θέλαμε τη μη ρήξη και τους ψηφίζαμε. Θέλαμε την ηρεμία μας, την πρόοδο και την ευημερία μας. Θέλαμε με πνεύμα ομόνοιας και συγκαταβατικότητας να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα περήφανη, μια Ελλάδα πραγματικά μεγάλη.

Κορόιδα ήμασταν και μεγάλοι ισαποστάκηδες.
Τα μεγάλα Έθνη γίνονται με κόπους και θυσίες. Γίνονται με σκληρή δουλειά , φωτισμένους ηγέτες και λαούς που δεν φοβούνται να συγκρουστούν ακόμη και μεταξύ τους όταν το διακύβευμα είναι το Εθνικό Συμφέρον.
Το Γένος εγέρθηκε μέσα από αίμα και θυσίες και μεγάλωσε με εκατόμβες νεκρών στα πεδία των μαχών, στα πεδία της τιμής.

Σκεφθείτε όλοι οι ήρωες του Έθνους μας να τηρούσαν ίσες αποστάσεις, να μην ήταν συγκρουσιακοί και πείσμονες αλλά λαπάδες σαν εμάς τους Νεοέλληνες.
Μας εκπαίδευσαν , μας έκαναν σαν τα μούτρα τους κι εμείς κάνουμε βαρύγδουπες δηλώσεις του τύπου . «Ισχύς εν τη Ενώσει» ενώ ό κήρυκας της ενότητας παραλείπει να προσθέσει , «όσων έχουμε κοινές αντιλήψεις, κοινές επιδιώξεις, ίδια μυαλά ρε παιδί μου…..».
Θα μου πείτε τώρα εσείς τα κόμματα και οι πολιτικοί ταγοί τα βρίσκουν, η Εκκλησία τηρεί ίσες αποστάσεις και οι «σοφοί» αυτού του τόπου μιλούν για συναίνεση , ποιος είσαι εσύ που διαφωνείς.


Ίσως ο Oύτις, δηλαδή ο κανένας, που ασυμβίβαστος όμως στο τέλος τυφλώνει τον Πολύφημο και γλυτώνει τους συντρόφους του.
Με το να λέμε την αλήθεια στα ίσα και παλληκαρήσια καθαρίζει η ψυχή μας, αναπτερώνεται το ηθικό μας και το μυαλό μας φεύγει, πετάει, απελευθερώνεται.

Ας πούμε ελεύθερα τη γνώμη μας για ότι συμβαίνει γύρω μας, ας μην τηρήσουμε ίσες αποστάσεις από εχθρούς και φίλους,ας μην είμαστε αρεστοί αλλά χρήσιμοι, ας τσακωθούμε στο κάτω βρε αδελφέ…

είμαστε Έλληνες και ο καυγάς είναι υγεία όταν έχει νόημα και περιεχόμενο, αλλιώς χυλός και πάλι χυλός.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com