Οι προδότες φιλούν υπέροχα… τους εχθρούς του έθνους μας

0
828
Πολλά τα μέτωπα που αποτελούν πεδίο δόξης λαμπρό, για τους λάτρεις του προδοτικού φιλιού.

Όλα ανοιχτά κι όλα έτοιμα να πληγούν από την ανθελληνική λαίλαπα κάποιων πολιτικών ζόμπι, που η βλακεία του νεοέλληνα διατηρεί ακόμη στην πολιτική σκηνή της χώρας.


Παπανδρέου και Μπακογιάννη συμφωνούν με την προσφυγή στη Χάγη

Στην πρώτη συζήτηση του κύκλου για τα ελληνοτουρκικά που άνοιξε το ΕΛΙΑΜΕΠ, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η πρώην υπουργός εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, εξηγούν γιατί την Ελλάδα τη συμφέρει η προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο και λένε πως είναι ανησυχητικό το γεγονός πως διάφορα μέσα χαρακτηρίζουν μειοδότες όσους είναι υπέρ της Χάγης.

Αλήθεια, στη Χάγη νομίζουν ότι θα πάνε να διαπραγματευτούν τα αμπελοχώραφα των πατεράδων τους, ή τα εθνικά μας δίκαια;

Όταν εκλέγαμε πρωθυπουργό κάποιον που έχει υπηρετήσει την στρατιωτική θητεία του κι ορκιστεί σε ξένη χώρα, τι ακριβώς προσδοκούσαμε;

Άσε που ο Παπανδρέου έχει να υπερασπιστεί και μια κατάθεση 500 εκατομμυρίων, στενού συγγενούς του…

Όταν ο νέος σύζυγος της Ντόρας, έχει εταιρίες και κατά συνέπεια οικονομικά συμφέροντα στην Τουρκία, είναι επόμενο να δηλώνει ότι επιθυμεί καθαρές κουβέντες με τους μογγόλους.

Καθαρές κουβέντες με ποιους;

Μ’ αυτούς που διεκδικούν τη Θράκη και ισχυρίζονται ότι: «Η μειονότητα στην Θράκη είναι τουρκική και θα παραμείνει έτσι»;

Μ’ αυτούς που καθημερινά παραβιάζουν τα χωρικά μας ύδατα και τον εναέριο χώρο στο Αιγαίο μας, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις συνθήκες και το διεθνές δίκαιο;

Μ’ αυτούς που σήμερα διέπραξαν οργανωμένη απόβαση λαθρομεταναστών στην Στρογγύλη, με την συνοδεία τουρκικών πολεμικών σκαφών;

Όλοι οι νεοταξίτες, αριστεροί και δεξιοί της ίδιας φυλής είναι…

Ο Ροζεστάιν… Η Ντόρα… Ο Μινέικο… Ο Κούλης που ΕΠΙΘΥΜΕΙ να δει την Ελλάδα μας…πολυπολιτισμική!

Αποτυχημένοι, ανίκανοι ,αγράμματοι παρά τα πτυχία που έχουν, αφού κατέστρεψαν με τις πολιτικές του εθνομηδενισμού μια χώρα και την έστειλαν σιδηροδέσμια στα μνημόνια και τώρα στην αγκαλιά της Τουρκίας για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις της.

Είναι γνωστός ο ανθελληνικός ρόλος σύσσωμης της αριστεράς. Δεν θα προσθέσω κάτι άλλο πέρα από το ότι συμβάλλουν στην υπονόμευση εκ των έσω και στην καταστροφή της χώρας, με το να είναι στο πλευρό των παράνομων, ακόμη και των εγκληματιών και να απαιτούν προνόμια γι’ αυτούς, που οι σκληρά φορολογούμενοι Έλληνες δεν διαθέτουν.

Τυχαίο που ο Μητσοτάκης μάζεψε αρκετούς από δαύτους, στο κόμμα και στην κυβέρνηση;;

Για να μην πιάσουμε τους κυρίους του ΕΛΙΑΜΕΠ…

Μια ματιά στα βιογραφικά τους και στον πρότερο βίο τους, είναι άκρως διαφωτιστική.

Εκείνο που δεν γνωρίζω, είναι από ποια κέντρα χρηματοδοτούνται για να παράγουν τόσο ανθελληνισμό.

Άπαντες σιγοντάρουν και προμοτάρουν τον εποικισμό της χώρας. Ξοδεύουν απίστευτα κονδύλια για την φιλοξενία παράνομων εισβολέων και απαιτούν να μην αντιδρούμε στο σχέδιο της εθνολογικής μας αλλοίωσης, ενώ πλέον έχουν ένα τεράστιο όπλο που τους λύνει τα χέρια και είναι η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο Στρασβούργο.

Η απόφαση αποδέχεται μαζικές επαναπροωθήσεις μεταναστών, χωρίς την εξατομικευμένη εξέταση των φακέλων τους, όταν αυτοί εισέρχονται παράνομα στην επικράτεια της χώρας που διατάσσει την απομάκρυνση τους.

Σκεφτείτε ότι μέχρι και οι Δανοί, έχουν αλλάξει άρδην την μεταναστευτική πολιτική τους.

Η κυβέρνηση αποφάσισε να απομονώνει σε νησί, τους μετανάστες με ποινικό μητρώο!!!

Σε ένα απομονωμένο νησί στα ανοικτά της χώρας στέλνει τους εγκληματίες μετανάστες. που προορίζεται για απέλαση η κυβέρνηση της Δανίας.

«Οι ξένοι εγκληματίες δεν έχουν λόγο να βρίσκονται στη Δανία. Μέχρι να μπορέσουμε να τους ξεφορτωθούμε, θα τους μεταφέρουμε στο νησί Lindholm, όπου θα υποχρεωθούν να παραμείνουν τη νύχτα στο νέο κέντρο απελάσεων.

Εκεί θα υπάρχουν παντού αστυνομικοί», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου.

Γίνεται πλέον φανερό και στους πιο καλοπροαίρετους, ότι μόνο τα δικά μας ανδρείκελα θέλουν να περιθάλπουμε τους πάσης φύσεως τζιχαντιστές από 80 ΧΏΡΕΣ!!!

Στείλτε επιτέλους τα καλόπαιδα, που μπούκαραν παράνομα από όλη την Αφρική και την Ασία στα σπίτια τους, εφόσον είναι παραβατικοί.

Κάντε αυτό που θα έκανε κάθε απλός άνθρωπος.


Υπερασπισθείτε την ακεραιότητα της πατρίδας μας από τους παράνομους εισβολείς και την οικογενειακή ασφάλεια και γαλήνη του Έλληνα πολίτη, που την έχει χάσει λόγω της φοβερά μεγάλης εγκληματικότητας των αλλογενών.

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δεν θα ξέρουμε που να κρυφτούμε για να γλυτώσουμε και για να μην βλέπουμε την ηθική κατάπτωση και την όζουσα σαπίλα που αναδίδει ΟΛΟ το πολιτικό προσωπικό της χώρας…

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com