Ο Νίκολας Κέιτζ θα υποδυθεί τον… Νίκολας Κέιτζ σε μια νέα ταινία για τον… Νίκολας Κέιτζ

Και όχι δεν είναι τρολάρισμα!....
0
123

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην κινηματογραφική του καριέρα καλείται να αντιμετωπίσει ο Νίκολας Κέτιζ, που σύμφωνα με πληροφορίες θα ενσαρκώσει τον… Νίκολας Κέιτζ στη μεγάλη οθόνη.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός θα υποδυθεί μια εναλλακτική εκδοχή του εαυτού του στην επερχόμενη ταινία της Lionsgate, «The Unbearable Weight of Massive Talent».


Αν και περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, πηγές του The Hollywood Reporter θέλουν τον Κέιτζ να κυνηγάει ένα ρόλο στη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Κέιτζ συναντά μια εκδοχή του εαυτού από την δεκαετία του 1990, ο οποίος τον επικρίνει για την πτωτική πορεία της καριέρα του και τις low budget ταινίες που έχει γυρίσει τα τελευταία χρόνια.

Στο μεταξύ έχει να διαχειριστεί την προβληματική σχέση με την έφηβη κόρη του και τα χρέη του που τον οδηγούν να δουλέψει για τη CIA και να αντιμετωπίσει τον αρχηγό του Μεξικάνικου καρτέλ, ο οποίος τυχαίνει να είναι μεγάλος θαυμαστής του.

Το σενάριο της ταινίας θα φέρει την υπογραφή των Τομ Γκόρμικαν και Κέβιν Ίτεν με τον πρώτο να βρίσκεται και πίσω από το σκηνοθετικό τιμόνι.


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν επίσης ότι ο Γκόρμικαν έστειλε το σενάριο στον Κέιτζ ικετεύοντάς τον να παίξει τον εαυτό του. Σημειώνεται επίσης ότι το σενάριο δεν διακωμωδεί τον ηθοποιό, αντίθετα αποτίνει ένα φόρο τιμής στην πορεία του μέχρι σήμερα κάνοντας παράλληλα αναφορές στις ταινίες «Leaving Las Vegas», «Face-Off», «Gone in 60 Seconds», «Adaptation» και άλλες.

Πηγη:reader.gr

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com