Ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε ότι κάνει ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει το θάνατο της μητέρας του

Kαι ότι έφυγε από το παλάτι για να προστατεύσει τον Archie.
0
446

Ο Δούκας του Sussex μίλησε σχετικά με την ψυχική του υγεία κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση που διοργάνωσε η αμερικανική τράπεζα JP Morgan στο Μαϊάμι, σύμφωνα με την New York Post. Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή του από τότε που ο ίδιος και η σύζυγός του Meghan αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την βασιλική οικογένεια και να μετακομίσουν στον Καναδά.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ ο Harry μίλησε για την ψυχική υγεία και αποκάλυψε ότι κάνει ψυχοθεραπεία τα τελευταία χρόνια για να προσπαθήσει να ξεπεράσει το τραύμα της απώλειας της μητέρας του. Αναφέρθηκε στο πώς τον επηρέασαν τα γεγονότα της παιδικής του ηλικίας και για το ότι μιλάει σε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας.


Ο 35χρονος, μίλησε επίσης για την απόφαση να απομακρυνθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα της πρώτης γραμμής, “επειδή θέλει να προστατεύσει την οικογένειά του.” Ο Harry παραδέχτηκε ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα και δήλωσε ότι δεν θέλει   η Meghan και ο γιος τους Archie να περάσει όσα πέρασε εκείνος ως παιδί.


Σύμφωνα με αναφορές η Meghan ήταν επίσης παρούσα στην εκδήλωση, όπου μίλησε για την αγάπη της για τον Harry. Η ίδια πηγή μετέφερε πως ήταν έντονη η παρουσία αξιωματικών ασφαλείας κι ενώ παραμένει άγνωστο αν πληρώθηκαν για την ομιλία τους ο διευθύνων σύμβουλος της 5W Public Relations με έδρα τη Νέα Υόρκη δήλωσε στο MailOnline ότι το ζευγάρι θα μπορούσε να κερδίσει από 500.000 μέχρι και το 1 εκατομμύριο δολάρια. Πρόσθεσε: «Ο Harry και η Meghan θα είναι οι πιο υψηλά αμοιβόμενοι ομιλητές που υπάρχουν στην εταιρική αγορά. Δεν θα μου έκανε εντύπωση εάν κέρδισαν πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια. «Κατά τη διάρκεια της χρονιάς το μέγεθος του κέρδους τους θα μπορούσε να είναι απεριόριστο».

 

 

Πηγη:marieclaire.gr

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com