Παυλόπουλος: Η επέτειος του Πολυτεχνείου είναι διαρκής πηγή έμπνευσης ως προς την αξία της Ελευθερίας

Όχι" σε κάθε μορφής τυραννία και "Ναι" στον Άνθρωπο και τα Θεμελιώδη Δικαιώματά του" δηλώνει ο κ. Παυλόπουλος.
0
134

Για την επέτειο του Πολυτεχνείου μίλησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, η οποία, όπως αναφέρει, είναι διαρκής πηγή έμπνευσης ως προς την αξία της Ελευθερίας.

«Η Επέτειος της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, αυτής της κορυφαίας στιγμής της Αντίστασης κατά της εθνικώς εγκληματικής εφτάχρονης δικτατορίας 1967-1974, είναι Επέτειος Μνήμης των Αγωνιστών και των θυμάτων που έπεσαν στον βωμό της Δημοκρατίας, κατά την διάρκεια αυτής της σκοτεινής περιόδου» σημειώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.Στο μήνυμά του για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογραμμίζει: «Είναι όμως, ταυτοχρόνως, και διαρκής πηγή έμπνευσης ως προς την αξία της Ελευθερίας, η οποία για εμάς, τους Έλληνες, είναι, όπως έχει αποδείξει η Ιστορία μας, αρχή βιωματική, με την έννοια ότι οι Έλληνες είμαστε Λαός και Έθνος της Ελευθερίας».

«Κατά συνέπεια, η Επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου μας υπενθυμίζει ότι οφείλουμε ν’ αγωνιζόμαστε υπέρ της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας στο διηνεκές, εκπέμποντας, urbi et orbi, το μεγάλο “Όχι” σε κάθε μορφής τυραννία και το μεγάλο “Ναι” στον Άνθρωπο και τα Θεμελιώδη Δικαιώματά του” καταλήγει ο κ. Παυλόπουλος.
Πηγή: skai.gr

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com