Πολεμικό κλίμα στα νότια για το Ελληνικό: Σημαντικές αποφάσεις Κονδύλη ..

0
183

Σε πολεμικό κλίμα διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα, η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού πόλου Ελληνικού-Αγ. Κοσμά.Όπως ανέφερε, ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, που είναι μέλος του ΔΣ, τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, θα λάβουν σημαντικές αποφάσεις για το μεγάλο αυτό ζήτημα και θα ενημερώσουν τα δημοτικά συμβούλια των δυο πόλεων. Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Κονδύλης, στην πρώτη συνεδρίαση ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης είχε πει χαρακτηριστικά: «Ο δήμος Αλίμου είναι ένα τίποτα» .

Δείτε τι ανέφερε για το θέμα ο δήμαρχος Αλίμου, στο Δημοτικό Συμβούλιο:


«Συνεδρίασε για δεύτερη φορά, την περασμένη Πέμπτη ο φορέας που έχει αναλάβει να διαχειρίζεται, στην ουσία τα απορρίμματα και τον ηλεκτροφωτισμό, στο χώρο της επένδυσης όταν δημιουργηθεί εμπορικός και οικιστικός ιστός. Δεν διεξήχθη σε καλό κλίμα, ούτε αυτή η συνεδρίαση, δεν προχωράει καλά ο φορέας, δεν έχει προϋπολογισμό, δεν έχει φροντίσει να στελεχωθεί με υπαλλήλους και παρόλα αυτά προχώρησε και διόρισε δικηγόρο για να αντιδικήσει με τον δήμο Αλίμου και να στραφεί εναντίον του, στη δίκη που έχει ανοίξει στο ΣτΕ, στην οποία έχουμε προσβάλει την ΚΥΑ των κυρίων Σκουρλέτη και Τσακαλώτου, σχετικά με ζητήματα εσωτερικής οργάνωσης του φορέα. Στο ΔΣ που ξαναλέω ότι διεξήχθη σε κλίμα έντασης, όχι με δημιουργικό τρόπο, ενημερωθήκαμε ότι και ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης έχει λάβει απόφαση και στρέφεται κατά του δήμου Αλίμου δικαστικά, υπερασπιζόμενος το κύρος των ΚΥΑ των πρώην υπουργών.


Έχουμε λοιπόν ένα προβληματικό μόρφωμα, δυσλειτουργικό, στις προσπάθειές μας να πιέσουμε το κεντρικό κράτος να διορθώσει τις πλημμέλειες  που έχει κάνει, δυστυχώς προσκρούουμε σε μια αρνητική και επιθετική στάση από την πλευρά της δημοτικής αρχής του όμορου δήμου.

Ο προβληματισμός ο δικός μου και του δημάρχου Γλυφάδας είναι πολύ έντονος, τις επόμενες ημέρες θα έχουμε μια συνεργασία, ώστε να δούμε ποιες θα είναι οι κινήσεις που θα προτείνουμε και στα δημοτικά μας συμβούλια».

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com