Προπηλακίστηκε στα Μέγαρα ο Γιώργος Τσίπρας: «Προδότη, ξεφτίλα» φώναζε το πλήθος

0
346

Φραστική επίθεση από εξαγριωμένους πολίτες δέχτηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (29.05.2020) στα Μέγαρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας.

Ο Γιώργος Τσίπρας βρέθηκε στα Μέγαρα για να συμμετάσχει στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με αφορμή την απόφαση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής να δημιουργηθεί δομή προσφύγων και μεταναστών στη Νέα Πέραμο, στο χώρο της 75 ΜΕ, που ανήκει στην Εκκλησία.


Θυμίζουμε ότι η 75ΜΕ λειτουργούσε ώς αποθήκη οπλισμού και σε περίπτωση πολέμου ήταν υπεύθυνη να μοιράσει οπλισμό στους εφέδρους της περιοχής που θα είχαν επιστρατευτεί, ελπίζουμε να μην γίνει hotspot με τις αποθήκες οπλισμού μέσα στον χώρο!

«Ξεφτιλισμένε, προδότη» ήταν μερικές μόνο από τις εκφράσεις που ακούστηκαν κατά τον προπηλακισμό του Γιώργου Τσίπρα.

https://www.facebook.com/watch/?v=252055036215585

Ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτησή του στο Facebbook, όπου κι μοιράστηκε το video από τη στιγμή της έντασης, κατηγόρησε την κυβέρνηση και τόνισε πως η επίθεση σε βάρος του έγινε από ακροδεξιούς.

Ο Γιώργος Τσίπρας μίλησε για οργανωμένη ομάδα ακροδεξιών που του επιτέθηκε έξω από το δημαρχείο στα Μέγαρα και ενώ εκείνος ήταν ο μοναδικός βουλευτής της περιοχής που πήγε για να μιλήσει στο δημοτικό συμβούλιο.

«Έξω από το Δημαρχείο δέχτηκα επίθεση και προπηλακισμούς από ομάδα ακροδεξιών, επίθεση οργανωμένη και προετοιμασμένη από πριν. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης. Η ΝΔ αφού εξέθρεψε την Ακροδεξιά και τις συμπεριφορές μίσους κρύβεται και σήμερα πίσω από αυτές μπροστά στα αδιέξοδα της μεταναστευτικής της πολιτικής» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσίπρας.


Την επίθεση που δέχτηκε ο Γιώργος Τσίπρας καταδίκασε με ανακοίνωσή του και ο δήμος Μεγαρέων. Χαρακτήρισαν το περιστατικό «ατυχές, λυπηρό και απαράδεκτο».

«Τέτοιες συμπεριφορές βίας και προπηλακισμού είναι καταδικαστέες από όλους όταν μάλιστα είναι εις βάρος αιρετών εκπροσώπων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, δεν τιμούν κανέναν, δεν ωφελούν, προσβάλλουν βάναυσα και πληγώνουν την ίδια τη Δημοκρατία», αναφέρει η ανακοίνωση.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com