Πωλητήριο σε ιστορικό στούντιο στην Ουαλία – Eχουν ηχογραφήσει μουσική Led Zeppelin, Black Sabbath

Στούντιο στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο οποίο έχουν ηχογραφήσει μουσική οι Oasis, Led Zeppelin, Black Sabbath και Manic Street Preachers διατίθεται προς πώληση.
0
121

Τα Monnow Valley Studios κοντά στην πόλη Μονμάουθ της Ουαλίας ιδρύθηκαν τη δεκαετία του 1960 και ήταν αρχικά εγκαταστάσεις για πρόβες μουσικών συγκροτημάτων που ηχογραφούσαν στο διπλανό Rockfield στούντιο.

Σύμφωνα με το BBC, το Rockfield Studio, ιδρύθηκε από τους αδερφούς Τσαρλς και Κίνγκσλεϊ Γουόρντ, οι οποίοι αποφάσισαν να μετατρέψουν τη φάρμα τους σε χώρο για πρόβες των μουσικών συγκροτημάτων που έρχονταν στην περιοχή.

Ο Τσαρλς Γουόρντ αποφάσισε αργότερα να ακολουθήσει χωριστή επιχειρηματική πορεία και ίδρυσε τα Monnow Valley studios.


Το στούντιο ηχογράφησης παρουσιάζεται στις φωτογραφίες για το single “Supersonic” με το οποίο έκαναν ντεμπούτο οι Oasis.

Στις φωτογραφίες οι ρόκερ από το Μάντσεστερ ποζάρουν σε μία από τις αίθουσες ηχογράφησης και διακρίνεται ένα πιάνο, το οποίο πουλήθηκε σε δημοπρασία περίπου 15.000 ευρώ.


Μεταξύ πολλών άλλων καλλιτεχνών στα στούντιο που έχουν αλλάξει αρκετούς ιδιοκτήτες, έχουν ηχογραφήσει οι Tom Jones και Stereophonics.

Πηγη:real.gr

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com