Ρωσία: Θα πουλήσουμε και άλλα S400 αν τα ζητήσει η Τουρκία

0
227
Την ετοιμότητα της Ρωσίας για μια νέα συμφωνία με την Τουρκία για προμήθεια περισσότερων συστημάτων S-400 εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Γιούρι Μπορίσοφ.
Η Τουρκία έχει το δικαίωμα να ζητήσει μια νέα συμφωνία για την πρόσθετη προμήθεια αμυντικών συστημάτων S-400 και εν συνεχεία η Ρωσία θα είναι έτοιμη να τα παραδώσει, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Γιούρι Μπορίσοφ, στους δημοσιογράφους, την Τετάρτη.

«Αυτοί (σ.σ. η Τουρκία) έχουν αυτή την επιλογή και θα υπογράψουμε τη συμφωνία, αν εκφράσουν την επιθυμία» δήλωσε ο Γιούρι Μπορίσοφ απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με το ενδεχόμενο η Τουρκία να αποκτήσει επιπλέον ρωσικό εξοπλισμό πριν από το τέλος του έτους. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα μέσα στον Ιούνιο, Μόσχα και Άγκυρα κατέληξαν σε συμφωνία για την παράδοση δεύτερης συστοιχίας των S-400 στην Τουρκία. Συγκεκριμένα, ο Τούρκος υφυπουργός για τις αμυντικές βιομηχανίες, Ισμαήλ Ντεμίρ, ανακοίνωσε ότι Τουρκία και Ρωσία κατέληξαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την παράδοση δεύτερης παρτίδας των ρωσικών συστημάτων αεράμυνας S-400.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com