Ρωσικές δυνάμεις καταλαμβάνουν πρώην βάση των ΗΠΑ στην Συρία (βίντεο)

Μπορεί με την αρπαγή του πετρελαίου και τη εξόντωση του αλ-Μπαγκντάντι οι ΗΠΑ να κατάφεραν να «γυρίσουν» το κλίμα ήττας στη Συρία, όμως η ουσία παραμένει, πως αποσύρθηκαν από τις περιοχές στη Βόρεια Συρία.
0
134
Ορωσικός τηλεοπτικός σταθμός Zvezda δημοσίευσε βίντεο από ρωσικά στρατεύματα να καταλαμβάνουν μια πρώην αμερικανική στρατιωτική βάση στη Συρία, κοντά στο Χαλέπι. Το βίντεο δείχνει ελικόπτερα Mi-35M να προσγειώνονται στην περιοχή και αξιωματικοί από τη ρωσική στρατιωτική αστυνομία να φτάνουν στην εγκαταλελειμμένη στρατιωτική βάση, Σιρίν στη Συρία, ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά στρατιωτικά φυλάκια στη χώρα.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι οι αμερικανικές δυνάμεις έπρεπε να εγκαταλείψουν τη μονάδα βιαστικά, αφήνοντας φαγητό και προσωπικά είδη στη βάση. Τα ρωσικά στρατεύματα ανακάλυψαν επίσης τους στρατώνες και το γυμναστήριο, που χρησιμοποιούν Αμερικανοί στρατιώτες. Η βάση θα γίνει πλέον κέντρο διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας, σύμφωνα με δημοσιεύματα.Σύμφωνα με τη Zvezda, περίπου εκατό στρατιωτικά φορτηγά εγκατέλειψαν τη βάση λίγο πριν την καταγραφή του βίντεο. Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός ανέφερε επίσης πολλές εκρήξεις, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι στρατιώτες είχαν καταστρέψει ό,τι μπορούσαν πριν αποχωρήσουν από την περιοχή.

Δείτε το βίντεο απο την επιχείρηση κατάληψης του στρατοπέδου

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com