Σκηνές φρίκης στους δρόμους των ΗΠΑ όλοι εναντίων όλων

0
450

Τα βίντεο που κυκλοφορούν στην πλατφόρμα του twitter είναι ενδεικτικά, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον τρόπο που λειτουργούν οι ορδές απο οργανωμένους πλιατσικολόγους.

Τα ΜΜΕ και η έντονη προεκλογική προπαγάνδα εκτινάξαν ένα θέμα που άλλες εποχές φυσικά και θα απασχολούσε αλλά όχι σε τέτοια διάσταση, ούτε με τα αποτελέσματα που βλέπουμε σήμερα.


Δείτε παρακάτω μερικές εικόνες και βίντεο, είναι απο αυτά που “ξεχνάνε” να μας δείξουν και τα Ελληνικά ΜΜΕ, τηρώντας μια “αόρατη” γραμμή κάποιου “άγνωστου” εντολέα.

Τα μαγαζιά και οι προσόψεις, καρφωμένα για να μην είναι εύκολο το πλιάτσικο στην Νέα Υόρκη

Ένας 77άχρονος μαύρος πρώην αστυνομικός πέφτει νεκρός απο το χέρι των διαδηλωτών, για αυτόν τον άνθρωπο δεν θα αντιδράσει κανείς;

Οι αστυνομικοί βρίσκουν κάθε πρωϊ κούτες και ολόκληρα φορτία με τούβλα και πέτρες, ξεφορτωμένα στην άκρη του δρόμου για να τα χρησιμοποιήσουν οι πλιατσικολόγοι. Ποιοί το οργανώνουν όλο αυτό;
Στο παρακάτω βίντεο δείτε πόσο τακτικά και οργανωμένα, έχουν τοποθετήσει τα τούβλα σε κούτες στην άκρη του δρόμου.


Η Νέα Υόρκη είναι στο έλεος των αφιονισμένων καταστροφέων, στην περιοχή Σόχο του Μανχάταν έσπασαν το κατάστημα της Ρόλεξ και έκλεψαν ρολόγια αξίας 2,4 εκατ. Δολαρίων. Σε άλλο σημείο της πόλης κάποιος έκλεψε μια θωρακισμένη Rolls Royce και πήγε να την ανταλλάξει με χρήματα σε κοντινό ενεχυροδανειστήριο! Η τιμή της; Πάνω απο 350.000 Δολάρια!

Κλεμμένη Rolls-Royce Cullinan SUV στην Νέα Υόρκη

Δείτε και το βίντεο:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com