ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ KRAV MAGA

Κάθε κίνηση – Κάθε Τεχνική Ο απόλυτος οδηγός για πάνω από 250 τεχνικές μάχης και αυτοάμυνας. Περιλαμβάνει πάνω από 1000 φωτογραφίες με βήμα προς βήμα οδηγίες. Επίσημος οδηγός του Krav Maga WorldWide.
0
141

Όλες οι αμυντικές κινήσεις στον Πλήρη Οδηγό του Krav Maga –από την Κίτρινη Ζώνη του Αρχαρίου μέχρι την ανώτερη Μαύρη Ζώνη– περιγράφονται σε βάθος και με εικόνες βήμα προς βήμα.

ΑΡΧΑΡΙΟΣ: Γροθιές, λακτίσματα, γονατιές και αμυντικές κινήσεις

ΜΕΣΟΣ: Αντεπιθέσεις απέναντι σε μαχαίρια, πιστόλια και ρόπαλα

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ: Προχωρημένα κτυπήματα και τεχνικές συμπλοκής στο έδαφος

Βασισμένος στην αρχή ότι είναι προτιμότερο να περνάς από την άμυνα στην επίθεση το συντομότερο δυνατόν, ο Απόλυτος Οδηγός του Krav Maga διδάσκει γρήγορους ελιγμούς διαφυγής σε συνδυασμό με δυνατές αντεπιθέσεις. Είτε είστε μεγαλόσωμος είτε μικρόσωμος, άνδρας ή γυναίκα, νέος ή ηλικιωμένος, μπορείτε να προστατευτείτε εκμεταλλευόμενοι τα τρωτά σημεία του επιτιθέμενου.

 

Περιεχόμενα:
Πρόλογος του Bas Rutten
Τι είναι το Κραβ Μαγκά
Οι ρίζες του συστήματος
Μια προσέγγιση βασισμένη σε αρχές
Η εφαρμογή των αρχών του Κραβ Μαγκά στην ζωή και στον επαγγελματικό τομέα
Πώς να χρησιμοποιείτε αυτό το βιβλίο
ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΖΩΝΗ
ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗ
ΜΠΛΕ ΖΩΝΗ
ΚΑΦΕ ΖΩΝΗ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς:

Ο Ντάρεν Λεβίν, κάτοχος μαύρης ζώνης 6ου βαθμού, είναι ο ιδρυτής του μη κερδοσκοπικού Συλλόγου Κραβ Μαγκά και είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρώτος Εκπαιδευτής των ΗΠΑ του Krav Maga Worldwide. Έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες πολίτες και εκατοντάδες αστυνομικούς και στρατιωτικούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιπλέον, ο Ντάρεν είναι βοηθός εισαγγελέα ο οποίος κέρδισε την διάκριση του Βοηθού Εισαγγελέα της Χρονιάς για την πολιτεία της Καλιφόρνιας. Ο Ντάρεν έχει δώσει πολλές διαλέξεις σχετικά με ζητήματα χρήσης βίας και είναι πολύ γνωστός στην δικαστική και αστυνομική κοινότητα. Στην Εισαγγελία του Λος Άντζελες υπηρετεί ως ανώτατο στέλεχος του Τομέα Αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ειρήνης (CAPOS), μιας επίλεκτης μονάδας η οποία διώκει εγκληματίες που δολοφονούν ή αποπειρώνται να δολοφονήσουν αστυνομικούς. Στον διττό του ρόλο ως εκπαιδευτής του Κραβ Μαγκά και ως βοηθός εισαγγελέα, έχει αφιερώσει την ζωή του στην ασφάλεια των άλλων.


Ο Τζων Γουίτμαν είναι κάτοχος μαύρης ζώνης 4ου βαθμού στο Κραβ Μαγκά και πρόεδρος του Krav Maga Worldwide. Έχει πτυχία εκπαιδευτή τόσο από τον Αμερικανικό Σύλλογο Κραβ Μαγκά όσο και από το Πανεπιστήμιο Wingate του Ισραήλ, και έχει εκπαιδευτεί στο Στρατιωτικό Ινστιτούτο του Ισραήλ πάνω στην προστασία ατόμων και εγκαταστάσεων. Ο Τζων διδάσκει Κραβ Μαγκά από το 1994 και έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες πολίτες, αστυνομικούς και στρατιωτικούς, συμπεριλαμβανομένης της Ειδικής Αντιτρομοκρατικής Ομάδας των Ειδικών Ερευνών της Πολεμικής Αεροπορίας και της Ομάδας Ειδικών Επιχειρήσεων της Ιαπωνικής Δύναμης Αυτοάμυνας. Έχει γράψει πολλά βιβλία, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και αρκετά μυθιστορήματα.

Μετάφραση: Θωμάς Μαστακούρης

Συγγραφέας: Levine Darren , Whitman John
Εκδότης: Eurobooks
ISBN: 9789609431606
Αριθμός Σελίδων: 380
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 19χ24
Γλώσσα Γραφής: ελληνικά
Γλώσσα Πρωτοτύπου: Αγγλικά
Έτος Έκδοσης: 2019
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com