Το HBO Max θέλει να φέρει την ποιότητα στην streaming τηλεόραση

Με ημερομηνία κυκλοφορίας το Μάιο του 2020 και $14.99 τον μήνα φαίνεται πως η ποιότητα κοστίζει.
0
689
Το HBO είναι το πιο πρόσφατο κανάλι που μπαίνει δυναμικά κι αυτό στον χορό της streaming τηλεόρασης, και χτες παρουσιάστηκε σε όλο του μεγαλείο, λίγες μάλιστα μέρες πριν την πρεμιέρα του AppleTV+ και του Disney+, η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα με τίτλο HBO Max.

To κανάλι της Warner Media θα κάνει την πρεμιέρα του τον Μάιο του 2020 και θα περιέχει ταινίες αλλά και προγράμματα από HBO, Warner Bros., New Line, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, truTV, The CW, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth και Looney Tunes, με πάνω από 10.000 ώρες υλικού, με σειρές όπως τα «Φιλαράκια», «Big Bang Theory», «Rick & Morty», «South Park», «The Sopranos», «Game of Thrones» και «The Wire», καθώς και οι ταινίες του Studio Ghibli που θα στριμάρουν αποκλειστικά στο HBO Max.


Με αυτόν τον τρόπο η Warner προσπαθεί για αρχή να τραβήξει παλιούς και νέους συνδρομητές οι οποίοι γνωρίζουν την ποιότητα των σειρών της και θέλουν να έχουν ένα κανάλι που τα έχει όλα αυτά μαζί. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το HBO Max δεν θα περιλαμβάνει και νέο υλικό. Φέρνοντας μαζί του ονόματα όπως η Αβα ΝτιΒερνέ και Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, αλλά και σειρές όπως το «Americanah» σε παραγωγή της Λουπίτα Νιόνγκ’ο, η οποία και θα πρωταγωνιστεί, το «Dune: Sisterhood» με τον Ντενί Βιλνέβ να αναλαμβάνει το σενάριο και την σκηνοθεσία του πιλότου, το «The Shelly Society», το «Τokyo Vice» αλλά και το πρίκουελ του «Game of Thrones» με τίτλο «House of the Dragon» να έρχονται όλα σύντομα στο HBO Max.

Τέλος ανακοινώθηκε πως και η ταινία «Joker» θα στριμάρει αποκλειστικά στο κανάλι από την πρώτη κιόλας ημέρα, το Μάιο του 2020. Και όχι μη περιμένετε ολόκληρες σεζόν να κάνουν την πρεμιέρα τους στο κανάλι, όπως στο Netflix, μιας και στο HBO Max έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν την παλιά καλή μέθοδο του ενός καινούργιου επεισοδίου την εβδομάδα.

To κόστος συνδρομής θα είναι $14.99 το μήνα, κάνοντάς τη την πιο ακριβή διαδικτυακή πλατφόρμα στην αγορά, με το Netflix και Amazon να ξεκινούν στα $12.99, το Disney+ στα $6.99 και το AppleTV+ στα $4.99. Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί πως το κανάλι θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Αμερική.


Η συνδρομή δείχνει όντως κάπως τσιμπημένη, αλλά η Warner Media δεν θα απαγορεύει το να μοιράζεται κάποιος τον κωδικό του λογαριασμού του με φίλους και συγγενείς. Αλλά η χαρά αυτή μπορεί να κρατήσει για πολύ λίγο μιας και η εταιρεία ίσως σκεφτεί αργότερα να κοστολογεί τους συνδρομητές της αναλόγως. Αυτό σημαίνει πως ίσως χρειαστεί να πληρώσουν κάποιοι περισσότερο αν έχουν δώσει τους κωδικούς τους σε άλλους έτσι ώστε να μοιράζονται το κόστος ανάλογα.

Το υλικό δείχνει πραγματικά εντυπωσιακό και το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα υπάρχει καμία αντίδραση από τον ανταγωνισμό και κυρίως από το Netflix, το οποίο παραμένει ίσως και ο κυριότερος ανταγωνιστής, αφού έχει χάσει αρκετά αγαπητό υλικό (και συνδρομητές) από το κανάλι του από την στιγμή που η Warner ανακοίνωσε πως ετοιμάζει το δικό της διαδικτυακό κανάλι, ειδικά με τα «Φιλαράκια» τα οποία αναγκάστηκε να πληρώσει άλλα 100 εκατομμύρια δολάρια για να τα κρατήσει μέχρι το Μάιο.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com