Φαίνεται ότι η Τουρκία αποφάσισε να αποκρύψει πληροφορίες σχετικά με τις δοκιμές των S-400 από τους Ρώσους .

0
99

Φαίνεται ότι η Άγκυρα απροσδόκητα αποφάσισε να κρύψει τα  αποτελέσματα των δοκιμών των ρωσικών S-400 κατά των αεροσκαφών του ΝΑΤΟ (F-16 and Phantom F-4)  σύμφωνα με πληροφορίες από Ρωσικές στρατιωτικές πηγές.

Η Τουρκία διεξήγαγε δοκιμές του συστήματος S400 κατά αεροσκαφών / πυραυλικών συστημάτων με  F-16,  και Phantom F-4 από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου 2019.


Ρώσοι ειδικοί το είδαν αυτό ως μια σαφή προσπάθεια από την Άγκυρα προσπάθησε να κρύψει κάτι σημαντικό, πράγμα που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ότι το S-400 δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τις δοκιμές αυτές καθόλου αποτελεσματικά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που πρωτοεμφανίστηκαν στα μέσα ενημέρωσης, η Τουρκία όχι μόνο προσπάθησε να μιμηθεί την καταστροφή των ρωσικών S-400s με τη χρήση μαχητών F-4 και F-16, που πετούσαν σε εξαιρετικά χαμηλά ύψη και σε μεγάλα υψόμετρα, αλλά επίσης χρησιμοποίησε ρωσικά συστήματα εναντίον μέσων ηλεκτρονικής καταστολής κατά της εναέριας άμυνας ραντάρ.


Η τουρκική πλευρά δεν ανακοίνωσε κανένα οριστικό συμπέρασμα σχετικά με τις δυνατότητες των S-400, γεγονός που αναγκάζει τους εμπειρογνώμονες να υποψιάζονται ότι τα ρωσικά συστήματα απλά δεν μπορεσαν να αντεπεξέλθουν σε αυτά τα σενάρια εναέριας άμυνας αποτελεσματικά.

Είναι επίσης πιθανό και το γεγονός ότι το S-400 έδειξε καλό αποτέλεσματα, αλλά η δημοσιότητα μπορεί να οδηγήσει στην κριτική της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ για την αγορά ρωσικών όπλων, την οποία η Άγκυρα φοβάται σοβαρά.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com