Φωτιά & εκρήξεις στο κέντρο αλλοδαπών της Σάμου

Φωτιά έχει ξεσπάσει αυτή την ώρα στο κέντρο αλλοδαπών στη Σάμο ενώ στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής.
0
125

Οι άνθρωποι απομακρύνονται από το ΚΕΠΑ  ενώ όπως είναι φυσικό επικρατεί αναστάτωση.

Παράνομοι μετανάστες απομακρύνονται και κατεβαίνουν στο κέντρο της Σάμου, ενώ στο σημείο υπάρχει μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής αλλά και της Αστυνομίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΕΠΑ ακούγονται εκρήξεις, ενώ όπως αναφέρεται από νωρίς το απόγευμα υπήρχαν συγκρούσεις μεταξύ των παράνομων μεταναστών στην αγορά στο Βαθύ.

Πιο συγκεκριμένα τα γεγονότα που κορυφώθηκαν με τη φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 10 το βράδυ, ξεκίνησαν αργά το απόγευμα μέσα στο κέντρο της πόλης της Σάμου, όταν Αφγανοί συγκρούστηκαν με Σύρους.

Αποτέλεσμα των συγκρούσεων, ήταν ο τραυματισμός τριών Σύρων με αιχμηρά αντικείμενα, μάλλον μαχαίρια, και η μεταφορά τους στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται.

Χιλιάδες όλοι τους βέβαια αιτούντες… άσυλο  εγκατέλειψαν λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ τον καταυλισμό και κινήθηκαν προς την πόλη της Σάμου, η οποία ζει μέσα στον “πολυ-πολιτισμό”.

Φωτιά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου

Публикувахте от Samos24.gr в Понеделник, 14 октомври 2019 г.


Ας σημειωθεί ότι στον καταυλισμό  της Σάμου διαμένουν σήμερα, περί τα 5.700 παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι στη συνέχεια θα μεταφερθούν στην περίφημη ενδοχώρα για ενσωμάτωση.

Ταυτόχρονα υπάρχουν και διακοπές ρεύματος στην πόλη

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com