Ψευτογιατρός: «Κόψε τα φάρμακα, θα πούμε bye-bye στον καρκίνο με βότανα»

0
146

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο με τον γιατρό – μαϊμού να ζητάει από καρκινοπαθή να σταματήσει την αγωγή του, παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Το ντοκουμέντο είναι πραγματικά σοκαριστικό, καθώς ο ψευτογιατρός προσπαθεί να πείσει να εγκαταλείψει οποιαδήποτε ελπίδα έχει να θεραπευτεί και να πεθάνει αργά και βασανιστικά καταναλώνοντας άχρηστες σταγόνες, τις οποίες ο απατεώνας πωλούσε για πολλές χιλιάδες ευρώ.


«Σταθήκαμε τυχεροί και ζούμε», δήλωσε στην ίδια εκπομπή μητέρα 16χρονου παιδιού.

Αποκαλυπτικό είναι το αποκλειστικό ηχητικό ντοκουμέντο με τον ίδιο τον γιατρό – μαϊμού να προσπαθεί να πείσει μια καρκινοπαθή να διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή της και να ακολουθήσει τη δική του με βότανα.

«Η κλινική σου εικόνα και όλα αυτά που έχεις περάσει και όλα αυτά που έχεις, δεν δικαιολογούν την κατάσταση που βρίσκεσαι σήμερα. Κάποιος ο οποίος είναι καρκινοπαθής και έχει πάρει τα φάρμακα που έχεις πάρει και συνεχίζεις να τα παίρνεις. Πρέπει αυτά τα φάρμακα που παίρνεις να σου κάνουν κακό. Γιατί πατάνε φρένο στη θεραπεία.

Από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να τα μειώνουμε. Θα ξεκινήσεις να παίρνεις τη μισή δοσολογία. Δηλαδή κάθε μέρα την ώρα που έπαιρνες το χάπι σου, θα το σπας και θα παίρνεις το μισό, θα μειώσουμε τη δόση σου. ΟΚ; Για να αφήσουμε τον οργανισμό σου να ανέβει», ακούγεται να λέει ο 47χρονος.

Ο άνδρας στο τηλέφωνο επιχειρεί να πείσει για τις γνώσεις του το ανυποψίαστο θύμα του και μπαίνει στη διαδικασία να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο θα εξαλείψει τον καρκίνο:

«Ο καρκίνος είναι αναερόβιος. Όταν του δώσουμε εμείς οξυγόνο, τέλος πέθανε. Για αυτό τον λόγο, εάν καταφέρεις και του δώσεις πάλι οξυγόνο και νερό και πάει στο 71% δεν είναι καρκινικό. Αυτό σημαίνει ότι ο καρκίνος bye-bye», του λέει.

Ο 47χρονος σύμφωνα με την καταγγελία υποδεχόταν ασθενείς στο ιατρείο ενός αγγειολόγου που σήμερα κατηγορείται ως συνεργός του και από εκεί συστηνόταν ως εξειδικευμένος ογκολόγος.

«Εγώ είμαι φυσικοπαθητικός ογκολόγος. Η φυσικοπαθητική είναι συμβατική ιατρική συν άλλα έξι χρόνια βοτανολογία. Και προσπαθούμε να μην δίνουμε φάρμακα», ακούγεται να λέει στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Η προτροπή του προς τους ασθενείς του, όπως λένε οι ίδιοι, σταθερή: Διακόψτε την αγωγή και όλα θα λυθούν με σταγόνες.

Μάλιστα από το 2016 είχαν επιβληθεί σε βάρος του περιοριστικά μέτρα για την υπόθεση της απάτης που έστησε σε βάρος του επιχειρηματία, Δημήτρη Κοντομηνά. Η δίκη για την υπόθεση ήταν προγραμματισμένη για τις 17 Ιουνίου, μία ημέρα δηλαδή μετά τη σύλληψή του

Πως έφτασαν στα ίχνη του οι Αρχές.

Μία σοφίτα 70 τ.μ., μέσα στη βίλα του στο Κορωπί, αποτελούσε το γραφείο του 47χρονου ψευτογιατρού, ο οποίος συνελήφθη γιατί χορηγούσε «μαντζούνια» σε ασθενείς που έπασχαν από καρκίνο.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τη βίλα των 3.500 οικοδομήσιμων τ.μ. για ενάμιση μήνα και διαπίστωσαν ότι ο 47χρονος δεν είχε δεχτεί ούτε μία φορά επίσκεψη. Εκεί, ωστόσο, ήταν το «στρατηγείο» του. Το γραφείο του ήταν γεμάτο με εικόνες της Παναγίας και αναμμένα καντήλια. Όταν οι αστυνομικοί του χτύπησαν την πόρτα για να τον συλλάβουν εκείνος ήταν απόλυτα ψύχραιμος. «Μπορείτε να περάσετε και να ψάξετε ότι θέλετε», είπε στους αστυνομικούς, ποντάροντας ότι η έρευνα των Αρχών δεν ήταν ενδελεχής.

Ο 47χρονος κυκλοφορούσε με ένα πολυτελές τζιπ, μάρκας BMW (X-5) και με ένα Seat Ibiza. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του μέσω μίας επιταγής με το όνομά του, με την οποία πλήρωσε το ιδιωτικό σχολείο των δύο παιδιών του. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τη βίλα του, μέσα από την παρακολούθηση του σχολικού λεωφορείου που μετέφερε τα παιδιά του σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο.

Από το 2016 είχαν επιβληθεί σε βάρος του περιοριστικά μέτρα για την υπόθεση της απάτης που έστησε σε βάρος του επιχειρηματία, Δημήτρη Κοντομηνά. Η δίκη για την υπόθεση ήταν προγραμματισμένη για τις 17 Ιουνίου, μία ημέρα δηλαδή μετά τη σύλληψή του.

Ο 47χρονος εμφανιζόταν ως «Νίκος Κοντός» και όχι με το πραγματικό του όνομα. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί το έκανε αυτό, εκείνος απάντησε ότι «στην Αμερική συνηθίζουμε να κόβουμε το επίθετό μας όταν αυτό είναι μεγάλο και δεν προφέρεται εύκολα».

Από την παρακολούθησή του από τους αστυνομικούς προέκυψε ότι κάθε Κυριακή πήγαινε στην Εκκλησία και ότι ήταν οδηγός που θα μπορούσε να συμμετάσχει ακόμα και σε αγώνες ράλυ. Επίσης, ενδεχομένως να είχε εκπαιδευτεί στην αντιπαρακολούθηση, καθώς διαπιστώθηκε ότι κατά τη διάρκεια των διαδρομών του ακολουθούσε ευλαβικά κανόνες αντιπαρακολούθησης.

Περνούσε ερυθρούς σηματοδότες για να δει εάν τον ακολουθεί κάποιο όχημα, έμπαινε σε αδιέξοδα και περίμενε για ένα λεπτό ακίνητος, έμπαινε σε μονόδρομους, ενώ έκανε τον γύρο πλατειών ακόμα και τρεις φορές κοιτώντας από τους καθρέφτες για τυχόν… ύποπτα οχήματα.

Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί σκότωνε με τις μεθόδους του ανθρώπους, εκείνος φέρεται να απάντησε ότι εκείνος βοηθούσε τον κόσμο και έκανε κοινωφελές έργο. Σε μία περίπτωση ο ψευτογιατρός έφτασε στο σημείο να μπει ακόμα και σε χειρουργείο. Εκεί κάποια στιγμή ίδρωσε και σκούπισε με το γάντι του τον ιδρώτα του. Ένας από τους χειρουργούς τον είδε και εξεπλάγην.


Αμέσως έκανε παρατήρηση, με τον ψευτογιατρό να μην μπορεί να καταλάβει τι «κακό» έχει κάνει, καθώς αγνοούσε βασικούς κανόνες της Ιατρικής. Για να αλιεύσει πελάτες ανέφερε ότι είναι γιατρός στην κλινική όπου νοσηλεύτηκε ο Σουμάχερ αλλά και γιατρός στο Βατικανό λόγω των εξειδικευμένων γνώσεων του.

Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της φωτογραφίας του θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι αναμένεται να βρεθούν και πολλά άλλα θύματά του. Ήδη έχουν καλέσει δύο πολίτες για να καταγγείλουν νέες περιπτώσεις στις Αρχές.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com