15χρονος έπαθε εγκεφαλικό, έπαιζε 22 ώρες την ημέρα στο κινητό

0
500

Ένας 15χρονος εθίστηκε στα παιχνίδια του κινητού του τηλεφώνου και υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Το 15χρονο αγόρι από την κοιμόταν μόνο δύο ώρες κάθε βράδυ για έναν ολόκληρο μήνα πριν από την ασθένειά του.Η μητέρα του του είχε αγοράσει το smartphone για να μπορέσει να παρακολουθεί τα διαδικτυακά του μαθήματα.


Ενώ άρχισε να παρακολουθεί τα μαθήματα όταν ξεκίνησε το lockdown τον Φεβρουάριο, γρήγορα ξεκίνησε να παίζει διαδικτυακά παιχνίδια για 22 ώρες κάθε μέρα.

Ο Xiao Bin έχει υποβληθεί μέχρι τώρα σε περισσότερους από τέσσερις μήνες εντατικής φυσιοθεραπείας και οξυγόνου στο Νοσοκομείο Guangxi Jiangbin στο Nanning, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο τον Μάρτιο.

Η μητέρα του, η κ. Meng, μίλησε στην τηλεόραση Nanning στις 7 Ιουλίου και είπε: «Ο σύζυγός μου και εγώ φεύγαμε για δουλειά νωρίς κάθε πρωί και επιστρέφαμε στο σπίτι μετά τις 6 μ.μ. Ο Σιάο Μπιν έμενε μόνος του στο σπίτι. Συνέχιζε να χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του τη νύχτα, λέγοντας ότι συνεχίζει να παρακολουθεί τα μαθήματα της ημέρας».

«Κλειδωνόταν στο δωμάτιό του και νομίζαμε πως όντως κάνει τα μαθήματά του», τόνισε.


Μάλιστα δεν έτρωγε το φαγητό του αλλά σιτιζόταν με σνακ και ανθρακούχα ποτά, σύμφωνα με την μητέρα του.

«Στη συνέχεια, στις 1η Μαρτίου, ο σύζυγός μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο γιος μας λιποθύμησε. Καλέσαμε ασθενοφόρο. Έκαναν αξονική τομογραφία στο τοπικό νοσοκομείο και είπαν ότι είχε εγκεφαλικό».

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com