6 αντικείμενα που σας «χαρίζουν» προσωπικό χρόνο

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι αρκετά τεμπέληδες να κάνουν ορισμένα πράγματα, και ψάχνουν διάφορους τρόπους για να καταβάλλουν όσο το δυνατόν λιγότερη προσπάθεια. Αυτό είναι κάτι που πολλές εταιρείες εκμεταλλεύονται και κατασκευάζουν διάφορα προϊόντα για την πραγματοποίηση καθημερινών εργασιών εύκολα και χωρίς κόπο.
0
148
Δεν είναι πράγματα που χρειάζεται ο καθένας, ωστόσο πολλοί είναι οι άνθρωποι που τα αγοράζουν. Για παράδειγμα, υπάρχει μια συσκευή που βάζεις τα ρούχα σου σε ένα συρτάρι και στα βγάζει διπλωμένα, μια οδοντόβουρτσα που δεν χρειάζεται να τρίψεις τα δόντια σου και ένα γυάλινο ποτήρι που συνδέεται με το μπουκάλι του κρασιού, για να μην χρειάζεται να το γεμίζεις όλη την ώρα.

Δείτε παρακάτω 6 προϊόντα που όλοι οι τεμπέληδες θα θέλουν να αγοράσουν αμέσως.


Ένας τεμαχιστής μπανάνας είναι απαραίτητος, αν βαριέσαι ακόμα και να αναπνέεις

Προφανώς το να κόψεις σε φέτες μια μπανάνα είναι κάτι που μπορείς να κάνεις σε ελάχιστο χρόνο, ωστόσο υπάρχει στην αγορά ο τεμαχιστής μπανάνας της Hutzler, ο οποίος μπορεί να σου δώσει ισομεγέθη κομμάτια μιας μπανάνας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Αυτή η οδοντόβουρτσα θα καθαρίσει τα δόντια σου σε μόλις 10 δευτερόλεπτα

Προφανώς το να βουρτσίσεις τα δόντια σου δεν θα σου πάρει πάνω από δύο λεπτά, χάρη όμως στο Y-Brush μπορείς να το κάνεις σε 10 δευτερόλεπτα. Βάζεις της συσκευή στο στόμα σου, την μασάς για 5 δευτερόλεπτα, την αναποδογυρίζεις, την μασάς για άλλα 5 δευτερόλεπτα και είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις την ημέρα σου ή να κερδίσεις 2 ολόκληρα λεπτά ύπνου.

Το FoldiMate είναι ο καλύτερος φίλος του πλυντηρίου ρούχων, καθώς διπλώνει τα ρούχα για εσάς

Το FoldiMate μπορεί να διπλώσει τα ρούχα που αναλογούν σε μια πλύση σε μόλις 5 λεπτά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα βάλεις στο συρταράκι που υπάρχει στο πάνω μέρος της συσκευής και τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους. Το FoldiMate δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για αγορά, ωστόσο μπορεί κάποιος μπει στην λίστα αναμονής στην ιστοδελίδα της εταιρείας.

Χαλάρωσε στον καναπέ και η Roomba θα σου καθαρίσει το σπίτι

Η Roomba υπάρχει στην αγορά εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο υπάρχει μια πρόσφατη έκδοση της, η οποία μπορεί να συνδεθεί με την εικονική βοηθό της Alexa ή την Google Assistant και να δεχτεί φωνητικές εντολές. Μπορεί να λειτουργεί επί 90 λεπτά χωρίς να χρειαστεί φόρτιση.

Το έξυπνο πάπλωμα για αυτούς που μαλώνουν για την θερμοκρασία στο υπνοδωμάτιο

Το Smartduvet κυκλοφόρησε φέτος και έχει ως στόχο να κάνει τα κρεβάτια πιο άνετα και πιο εύκολο να τακτοποιηθούν. Μπορείς να ελέγξεις την θερμοκρασία σε κάθε μεριά του παπλώματος χρησιμοποιώντας μόνο μια εφαρμογή και τα δύο άτομα που το μοιράζονται, θα μπορούν να κοιμηθούν στη θερμοκρασία που επιθυμούν. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι το κρεβάτι στρώνεται μόνο του με το πάτημα ενός κουμπιού.


Δεν θα χρειαστεί να ξανασηκωθείς από τον καναπέ για να ξαναγεμίσεις το ποτήρι σου με κρασί

Τώρα μπορείς να απολαύσεις το κρασί σου χωρίς να χρειάστεί να σηκωθείς από τον καναπέ για να βάλεις άλλο ένα ποτήρι. Όλα αυτά χάρη στο guzzle buddy, το οποίο βιδώνει στην άκρη της φιάλης και σου επιτρέπει να πίνεις το κρασί σου χωρίς να χρειαστεί να το χύνεις στο ποτήρι.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com