COVID-19 Η τρομερή αλήθεια, ως ασθένεια είναι η πλέον κερδοφόρα επιχείρηση

0
2009
Ας δούμε μερικά στοιχεία, το ύψος των οποίων μας φέρνει ζάλη!

Οι Αμερικανοί δαπανούν πάνω από 2 τρισεκατομμύρια δολάρια για υγειονομική περίθαλψη και αυτό το νούμερο αναμένεται να φτάσει τα 3 τρις μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Επομένως οι βιομηχανίες των φαρμάκων έχουν περισσότερα κέρδη όταν οι άνθρωποι αρρωσταίνουν, παρά όταν είναι υγιείς
Πάνω από το 1 τρις δολάρια που δαπανάται πηγαίνει σε φαρμακευτικά σκευάσματα. Με τέτοιους τζίρους, δεν υπάρχει κανένα κίνητρο από μέρους των φαρμακοβιομηχανιών για να προάγουν με οποιονδήποτε τρόπο την δημόσια υγεία. Πρόκειται για την πιο κερδοφόρα βιομηχανία στον κόσμο, που απολαμβάνει έναν μέσο όρο κέρδους της τάξης του 30.000% με 50.000% από τα φάρμακα, πέρα από το κόστος των πρώτων υλών. Συχνά οι προμήθειες τους αγγίζουν το 569.000%! Επομένως οι βιομηχανίες των φαρμάκων έχουν περισσότερα κέρδη όταν οι άνθρωποι αρρωσταίνουν, παρά όταν είναι υγιείς.

Έτσι κατασκευάζονται φάρμακα που μόνο ανακουφίζουν από τα συμπτώματα, αλλά δεν θεραπεύουν την ασθένεια, καθώς το ενδιαφέρον τους είναι εστιασμένο στη διατήρηση των ασθενειών, επειδή τα πολλά λεφτά έρχονται από τα φάρμακα που διατίθενται σε χρόνιες παθήσεις.Ακούγονται πολλές θεωρίες για το πώς δημιουργήθηκε ο COVID-19

Όσα πιο πολλά διαβάζω, τόσο πιο πολύ ενισχύεται η πεποίθησή μου, ότι πρόκειται για κάτι που σκοπίμως φτιάχτηκε.

Οι μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες, δηλώνουν πως έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για την παρασκευή εμβολίου, χρησιμοποιώντας σκευάσματα που είναι ήδη στην κυκλοφορία για άλλες παθήσεις.

Ένα εμβόλιο για τον COVID-19, θα μπορούσε να είναι έτοιμο έως το φθινόπωρο, δήλωσε σήμερα ο μεγαλομέτοχος της γερμανικής φαρμακευτικής εταιρίας CureVac , όταν γνωρίζουμε πως για την Παρασκευή ενός σχετικά ασφαλούς εμβολίου, απαιτούνται 2-4 χρόνια ερευνών και πάλι δεν είναι δεδομένο ότι θα είναι ασφαλές.

Διαφαίνεται μία βιασύνη, για το καλό μας προφανώς…

«Αν καταφέρουμε να παρασκευάσουμε σύντομα ένα αποτελεσματικό εμβόλιο, αυτό το εμβόλιο θα πρέπει να φθάσει παντού και να προστατεύσει τους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, όχι μόνο σε μια περιοχή.»

Διπλός ο στόχος τους λοιπόν:

1.Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός όλων.

Αν όμως δεν είχε «εμφανισθεί» ο ιός και ο τρόμος τον οποίον εντέχνως ενσπείρουν από το πρωί ως το βράδυ μέσω των ΜΜΕ, δεν θα μπορούσαν να τον πετύχουν.

2.Η στόχευση του εμβολίου πέρα από την ίαση, προφανώς και είναι τα υπερκέρδη, αλλά ίσως όχι μόνο αυτά…

Ας τα δούμε με τη σειρά κι ας εξηγήσουμε ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, αντίκειται στην σύμβαση της Γενεύης:

Σύμβαση Γενεύης για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ακόμη και για τους αιχμαλώτους πολέμου:

Απαγόρευση υπαγωγής σε ιατρική θεραπεία χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Απαγόρευση ιατρικών πειραμάτων.

Τώρα το που στοχεύει το εμβόλιο και γιατί πάρθηκαν τόσες αποφάσεις απαγόρευσης της κυκλοφορίας και κατά συνέπεια της ελευθερίας μας, είναι επίσης θέματα που θα πρέπει να μας απασχολήσουν πολύ σοβαρά, αφού πρώτα δούμε:

1.Αν το εμβόλιο θα είναι αποτελεσματικό και θα διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, έτσι ώστε να παράξει αντισώματα κατά του ιού, και επομένως ανοσία.

Αυτό σημαίνει ότι ο ιός δεν προκαλεί ανοσοκαταστολή, όπως πολλοί ισχυρίζονται και όπως συμβαίνει με τον ιό του ΑIDS για το οποίο δεν υπάρχει εμβόλιο.

Αν αυτό είναι αλήθεια, αποδεικνύει ότι ο κορονοϊός δεν είναι επικίνδυνος και πρέπει να αντιμετωπισθεί όπως όλοι οι υπόλοιποι ιοί του αναπνευστικού συστήματος (υπάρχουν εκατοντάδες).

Μη εμβολιαζόμενοι αποφεύγουμε τις βλαβερές συνέπειες όλων των συνοδών δηλητηρίων που περιέχονται στα εμβόλια (έκδοχα κλπ).

Επομένως ΔΕΝ πρέπει να εμβολιασθούμε.

2.Αν το εμβόλιο δεν θα είναι αποτελεσματικό, αλλά θα χορηγείται απλά για κερδοσκοπικούς και ανθρωποκτόνους σκοπούς;

Θα μου πείτε-και σωστά- ότι δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε, άρα δεν γίνεται και ν’ αντιδράσουμε.

Θυμηθείτε τα 25 εκατομμύρια εμβόλια που είχε αγοράσει ο “παρίσταμαι και χαιρετίζω”, Αβραμόπουλος και τα οποία τελικά σάπισαν στις αποθήκες, αφού κάποιοι θησαύρισαν από τις πωλήσεις τους.

Επομένως φυσικά και ΔΕΝ πρέπει κατά την ταπεινή μου γνώμη, να εμβολιασθούμε με κάτι που μπορεί ν’ αποδειχθεί στην καλύτερη περίπτωση, αναποτελεσματικό.

Η χειρότερη περίπτωση, η ανθρωποκτόνος,ακούγεται ως θεωρία συνωμοσίας, αλλά μόνο εκ του αποτελέσματος θα μάθουμε… Αν ζούμε.

Επιπλέον η αποτελεσματικότητα και η μη τοξικότητα ενός εμβολίου, απαιτούν χρόνια για να διαπιστωθούν και συνήθως τελικά αποδεικνύονται είτε άχρηστα, είτε τοξικά.

Θυμηθείτε την ιστορία του εμβολίου Salk για την πολιομυελίτιδα.

Θυμηθείτε αυτισμό, έλλειμμα προσοχής, εκφυλιστικές νευροπάθειες, καρκίνο, AIDS, για τα οποία ενοχοποιούνται τα πλείστα των εμβολίων, αλλά εκ των υστέρων…

Θυμηθείτε τις παρτίδες των αντιγριπικών εμβολίων, που ανιχνεύθηκαν με ενεργό ιό της γρίπης, και προκάλεσαν γρίπη.

Είναι τυχαίο ότι οι αμερικανικές εταιρείες που παράγουν εμβόλια απολαμβάνουν πλήρους νομικής ασυλίας σε περίπτωση που το εμβόλιο αποδειχθεί τοξικό ή θανατηφόρο;

Κανείς δεν μπορεί να τις μηνύσει.

Μόλις χθες ο κ. Μητσοτάκης μας δήλωσε πως ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, αλλά δεν προσδιόρισε το είδος του πολέμου κι ούτε μας ξεκαθάρισε ποιος μας επιτίθεται και για ποιους λόγους.

Μόνο αυστηρά μέτρα λαμβάνουν, για ένα εχθρό που δεν γνωρίζουν…

Ήδη, 500 κινητά συνεργεία «στρατολογούνται» για τον κορωνοϊό!!!

Κινητά συνεργεία, που θα αποτελούνται από έναν οδηγό και έναν νοσηλευτή, θα πραγματοποιούν 20 ελέγχους κατ’ οίκον, ανά βάρδια, σε άτομα που θεωρούνται ύποπτα κρούσματα.

Το σχέδιο δημοσιεύτηκε στην «Διαύγεια», έχοντας ως στόχο την δημιουργία δικτύου κινητών μονάδων για την λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού, αλλά και για την παροχή νοσηλευτικής φροντίδας κατ’ οίκον.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί στην εξάπλωση άλλων ασθενειών, δεν έπαιρναν αυτά τα μέτρα πανδημίας που παίρνουν τώρα παγκοσμίως;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Διότι είναι προϊόν ανταγωνισμού-πολέμου επικράτησης φατριών, το τι όμως προκαλεί το ξέρουν και γι’ αυτό ο φόβος τους μην πειραχθεί και το δικό τους DNA,τώρα που τους ξέφυγε και δεν έχει βρεθεί το αντίδοτο.


Υποθέσεις;;;

Μακάρι να είναι απλά υποθέσεις και να διαψευσθώ πανηγυρικά. Το εύχομαι με όλη μου την ψυχή. Μέχρι τότε, καλή δύναμη σε όλους μας.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com