ΟΗΕ: Ο κομουνισμός είναι το ιδανικό σύστημα για την κλιματική αλλαγή

0
3557
Η επικεφαλής του κλίματος του ΟΗΕ λέει ότι ο κομμουνισμός είναι ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη

Η αλλαγή του κλίματος είναι ένα δημοφιλές θέμα της συζήτησης πρόσφατα και φαίνεται ότι τα Ηνωμένα Έθνη παίρνουν θέση σχετικά με τις περιβαλλοντικές αλλαγές.
Η επικεφαλής του κλίματος των Ηνωμένων Εθνών, Christiana Figueres, φαίνεται επίσης να γνωρίζει πώς τα κυβερνητικά συστήματα επηρεάζουν το κλίμα. Η μήπως δεν ξέρει που πάν’ τα τέσσερα;
Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, από την άλλη πλευρά, μπορεί να προωθήσει βασικές πολιτικές και μεταρρυθμίσεις μόνο από μόνο του.
Η Figueres πρόσθεσε ότι το βαθύ κράτος στην Αμερικάνικη κυβέρνηση και στο Κογκρέσο είναι” πολύ επιζήμιο “για τη θέσπιση οποιασδήποτε νομοθεσίας για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, από την άλλη πλευρά, μπορεί να προωθήσει βασικές πολιτικές και μεταρρυθμίσεις μόνο από μόνο του. Ο εθνικός νομοθέτης της χώρας επιβάλλει σε μεγάλο βαθμό τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και άλλων εκτελεστικών γραφείων.

Σε δήλωσή της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι η δημοκρατία είναι ένα φτωχό πολιτικό σύστημα για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Είπε επίσης ότι η κομμουνιστική Κίνα είναι το καλύτερο μοντέλο.Παρόλο που η Κίνα είναι ο κορυφαίος πομπός διοξειδίου του άνθρακα στον κόσμο και αγωνίζεται με τα δικά της σημαντικά ζητήματα ρύπανσης, φαίνεται ότι η κ. Figueres πιστεύει ότι αυτό σημαίνει ότι το κάνουν «σωστά» όταν πρόκειται για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη.


Υποθέτω ότι ο επικεφαλής του ΟΗΕ ξέχασε ότι ο κομμουνισμός ήταν υπεύθυνος για 94 εκατομμύρια θανάτους στην Κίνα, τη Σοβιετική Ένωση, τη Βόρεια Κορέα, το Αφγανιστάν και την Ανατολική Ευρώπη κατά τον 20ό αιώνα. Μόνο η Κίνα προκάλεσε 65 εκατομμύρια από αυτές. Αυτό όμως σημαίνει σαφώς ότι ο κομμουνισμός είναι ένα μεγάλο πολιτικό σύστημα το οποίο όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε να μιμηθούμε.

Χάρτης με τις θέσεις των Γκουλάγκ στην Σοβιετική Ένωση. Τα γκουλάγκ ήταν η επιτομή της κομμουνιστικής τακτικής εξόντωσης κάθε αντίθετης άποψης. Σήμερα ζούμε σε μια πρόδρομη κατάσταση αφού η ελευθερία έκφρασης περιορίζεται απο διάφορους “ελεγκτές συνείδησης” ή αλλιώς πολιτικά ορθούς χώρους.

Αλλά ίσως θα μπορούσε κανείς να πει ότι δεν έχει καμία σχέση με τους ενεργειακούς τους πόρους. Λοιπόν το 2012, η ​​Κίνα έλαβε το 9% της ενέργειας της από ανανεώσιμες πηγές, ενώ οι ΗΠΑ έλαβαν 11%.


Ας μην ξεχνάτε ότι η Wall Street Journal σημείωσε ότι η ποιότητα του αέρα στην Κίνα ήταν τόσο άσχημη που περίπου 1.2 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν πρόωρα το 2010 λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Και οι κινεζικές κυβερνητικές προσωπικότητες λένε ότι “ο καρκίνος του πνεύμονα είναι πλέον η κύρια αιτία θανάτου από κακοήθεις όγκους. Πολλοί από αυτούς που πεθαίνουν είναι μη καπνιστές. ”

Η επικεφαλής του ΟΗΕ για την καταπολέμηση της “κλιματικής αλλαγής”, Χριστιάνα Φιγκουέρες

Έτσι ποιος είναι πραγματικά η καλύτερη χώρα όταν πρόκειται για την προστασία του περιβάλλοντος; Ίσως η κα Figueres πρέπει να κάνει λίγο περισσότερη έρευνα πριν αρχίσει να ισχυρίζεται ότι ένα είδος κυβέρνησης είναι καλύτερο από το άλλο, όταν πρόκειται για το περιβάλλον ή οτιδήποτε άλλο.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com