Οι σειρά Sons of Anarchy στο ελληνικό Netflix

Δολοφονίες, εμπόριο όπλων και αργότερα διάφορων.. λευκών σκονών, παρ' όλο που στην αρχή είναι αντίθετοι ως κλάμπ στην πώληση ναρκωτικών, οδηγούν την παρέα σε εξαιρετικά δύστοπα μονοπάτια, με την υπηρεσία ATF (Αμερικάνικη υπηρεσία κατά του λαθρεμπορίου όπλων) στο κατόπι τους μονίμως. Μια πραγματική εγκληματική σαπουνόπερα, με σκληρό περιεχόμενο.
0
851

Μια πασίγνωστη σειρά έφτασε επιτέλους και στο ελληνικό Netflix. Ο λόγος για το Sons of Anarchy, το οποίο εδώ και μερικούς μήνες είναι διαθέσιμη στην  πλατφόρμα streaming του Netflix με όλες του τις 7 σεζόν.

Οι Sons of Anarchy είναι ένα club μοτοσικλετιστών που εμπλέκονται σε διάφορες παράνομες δραστηριότητες, όπως διανομή όπλων, πορνεία και ναρκωτικά και ζουν στην πόλη του Charming στην Καλιφόρνια. Η πόλη βέβαια είναι πλασματική, αλλά σύμφωνα με το σενάριο βρίσκεται στην San Joaquin Valley της Καλιφόρνια, με πληθυσμό 14.679 κατοίκους.


Πρωταγωνιστής της σειράς ο Jax Teller (Charlie Hunnam), μέλος της λέσχης SAMCRO (Sons of Anarchy Motorcycle Club, Redwood Original) ο οποίος προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες στη ζωή του ακροβατώντας μεταξύ καλού και κακού. Από τη μια η ανομία και η ανάμειξη του στις δραστηριότητες της λέσχης και από την άλλη το ότι είναι νέος πατέρας. Ο Clay είναι ο πρόεδρος των SAMCRO και χρησιμοποιεί μεθόδους της παλιάς σχολής, δηλαδή βία, κάτι το οποίο ο θετός του γιος Jax σκοπεύει να αλλάξει υποκινούμενος από κάτι παλιές σημειώσεις του πατέρα του. Έτσι οι συγκρούσεις τους έχουν ανατρεπτικές συνέπειες στις επιχειρήσεις και στις προσωπικές τους σχέσεις.


Η σειρά ξεκινάει με την καταστροφή μιας αποθήκης που χρησιμοποιεί η λέσχη για να αποθηκεύσει και να συγκεντρώσει πυροβόλα όπλα, που αποτελεί την κύρια πηγή εισοδήματός τους, από αντίπαλη ομάδα άγριων μοτοσυκλετιστών, των επονομαζόμενων Mayans. Όπως καταλαβαίνετε το… σκληρό ρόκ αρχίζει απο το πρώτο επεισόδιο που καταφέρνει να σε καθηλώσει, μέχρι το τρίτο επεισόδιο έχεις γνωρίσει για τα καλά τους σαιξπηρικού τύπου χαρακτήρες και νιώθεις ότι θέλεις να μάθεις περισσότερα για τον μικρόκοσμο τους. Για επτά σαιζόν οι ανατροπές και η βία είναι οι μόνες μόνιμες σταθερές. Όλα αλλάζουν, τραβώντας το μοτοσυκλετιστικό κλάμπ σε νέα άκρα κάθε φορά. Έως το τέλος, που είναι απο την αρχή προδιαγεγραμμένο, αλλά πάντα καθυστερεί να έρθει. Μια εξαιρετική σειρά που θα σας μείνει αξέχαστη, μην την χάσετε αν διαθέτετε πρόσβαση στο Netflix.

 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τον Charlie Hunnam ως Jax Teller, τον Ron Perlman στον ρόλο του πατριού του Clay, καθώς και τους Mark Boone Junior, Kim Coates, Katey Sagal, Maggie Siff, Theo Rossi, Ryan Hurst, William Lucking, David Labrava και Jimmy Smits.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com